HOROSCOP

HOROSCOP 10 mai 2023: Poate trebuie să fii mai altruist


HOROSCOP 10 mai 2023: Poate trebuie să fii mai altruist

E.Ş. | 2023-05-10 00:00

HOROSCOP 10 mai 2023: Berbecii petrec timp cu cei dragi, Taurii sunt atrași de științele oculte, Gemenii sunt creativi, Racii, Balanțele, Scorpionii și Vărsătorii fac ordine și curățenie în casă, Fecioarele sunt ambițioase, Săgetătorii află idei interesante, Capricornilor li se ascund unele informații iar Peștii sunt intrigați de vise.

Berbec

Astăzi vrei să-ți petreci timpul cu cei dragi. Încurajează-ți copiii și partenerul să stea acasă cu tine. Faceți floricele și jucați-vă. Vei fi surprins de cât de distractivă poate fi o zi liniștită acasă. În seara asta, comandă pizza și vizinonează un film. 

Taur

Un articol sau o emisiune TV îți poate pune mintea să se învârtească în cele mai ciudate direcții. Ai putea, în sfârșit, să-ți recunoști fascinația pentru științele oculte sau poate să descoperi un interes pentru interpretarea viselor. Continuă și explorează-ți partea întunecată!

Gemeni

Dacă te-ai gândit să scrii un roman sau să pictezi, astăzi este ziua pentru a începe. Fără scuze. Ai la fel de mult talent ca oricine altcineva, așa că de ce să nu-l folosești? S-ar putea să-ți fie util să te alături unui grup de creație literară sau să te înscrii la un atelier de pictură.

Rac

Te dedici treburilor casnice, faci curățenie și ordine în casă iar la final vei avea satisfacția că totul va arăta impecabil. 

Leu

Poate trebuie să fii mai altruist. S-ar putea să te plângi de obligațiile și așteptările care ți se impun, dar faci ceea ce se așteaptă. Spre surprinderea ta, descoperi că obții mai mult din experiență. Poate vizitezi un azil de bătrâni și poți fi fermecat de poveștile anilor de război. Ține-ți mintea și inima deschise. Vei fi răsplătit din belșug.

Fecioară

S-ar putea să primești o scrisoare sau un apel telefonic care te stimulează la acțiune. S-ar putea să realizezi cât de aproape ești de atingerea unui obiectiv pe termen lung și să-ți exploatezi energia pentru acea ultimă împingere către linia de sosire. 

Balanță

Poate că acesta nu este modul tău preferat de a-ți petrece ziua, dar ar fi un moment ideal pentru a finaliza sarcinile care s-au acumulat acasă. Asta înseamnă să arunci lucrurile care s-au acumulat și de care nu mai ai nevoie. 

Scorpion

Faci treburi casnice, speli rufe, arunci reviste. Casa va arăta, la final, îngrijită și organizată, așa cum îți dorești. 

Săgetător

Ești un cititor pasionat. Astăzi s-ar putea să afli idei care te inspiră. Poate le-ai găsit într-un interviu cu o celebritate din domeniul artelor. Scrie-ți noile dorințe care îți apar în minte. 

Capricorn

Ai o întâlnire confuză cu un prieten sau coleg. Poate vine la tine pentru sfaturi sau vrea să mediezi un conflict, însă  cunoști doar o parte a poveștii. Fii răbdător. Caută mai multe detalii. 

Vărsător

Te simți puternic, energic și probabil vei fi inspirat că te ocupi de treburi banale în casă. Poate reorganizezi bibiloteca sau arunci hainele pe care nu le mai porți. 

Pești

Ceva pe care ai citit astăzi ar putea avea un efect puternic asupra vieții tale. Acordă atenție viselor. Poți găsi o explicație pentru un vis recurent. Ai dreptate să fii intrigat. Cu siguranță, vei afla mai multe despre tine în timp ce studiezi acest domeniu.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.