HOROSCOP

HOROSCOP 11 mai 2023: Un eveniment îți poate aduce multe vești bune


HOROSCOP 11 mai 2023: Un eveniment îți poate aduce multe vești bune

E.Ş. | 2023-05-11 00:00

HOROSCOP 11 mai 2023: Berbecii sunt atrași de spiritualitate, Taurii vor să se dedice plăcerilor vieții, Gemenii vor să fie singuri, Leii să evite cumpărăturile, Fecioarele sunt atractive, Scorpionii să fie atenți la cadouri, Capricornii primesc vești, Vărsătorii sunt preocupați de vise iar Peștii primesc invitații la evenimente.

Berbec

Astăzi ești preocupat de spiritualitate. Poți citi o carte din acest domeniu, participi la o prelegere ori practici yoga sau meditația. Nu încerca însă să faci prea multe deodată. Ai putea să te obosești. Concentrează-te pe un singur lucru. Informațiile vor fi în continuare acolo și mâine!

Taur

Plăcerile vieții pot fi în fruntea listei tale de priorități. Poate vrei să mergi la restaurantul tău preferat ori să-ți duci partenerul la un tratament spa. Oricare ar fi însă dorințele tale, fii mai reținut. 

Gemeni

Problemele în dragoste sunt intense astăzi. S-ar putea să ai o săptămână grea. Partenerul tău îți solicită timpul și energia. Aceasta ar putea fi o zi bună pentru a programa ceva timp singur. Mergi la un masaj, la saună sau la cada cu hidromasaj și relaxează-te.

Rac

Ai sperat la o zi liniștită la serviciu dar va trebui să jonglezi cu mai multe deodată. Nu încerca să rezolvați orice problemă. Exersează-ți abilitățile de triaj și avi grijă mai întâi de cele mai presante. Lasă-i pe ceilalți să plece, dacă este necesar. Nu faci nimănui nicio favoare fiind prea distras. Chiar și tu poți fi mai puțin minuțios atunci când ești copleșit.

Leu

Aveai de gând să mergi la cumpărături? Dacă poți, amână până mâine. Ai putea fi tentat să cumperi prea multe articole care par minunate în magazin, dar nu sunt decât o deranj odată ce le ai acasă. Dacă trebuie să mergi, faceți efortul de a ocoli magazinele unde ai putea cădea în această capcană. Nu vrei să fii nevoit să faci o a doua călătorie pentru a le duce înapoi.

Fecioară

Arăți foarte bine și asta face minuni pentru stima ta de sine. Chiar și membrii familiei tale observă. Dar probabil că ai mai mult chef să ieși, așa că ai putea invita un prieten la tine. Astfel vei putea să fii admirat de cine îți dorești cel mai mult. 

Balanță

S-ar putea să vrei să faci o declarație de dragoste. Este în regulă dacă ești într-o relație de mult timp.Dacă relația este nouă, atenție! S-ar putea să pară prea mult, prea devreme. Prietenul tău ar putea răspunde printr-un pas înapoi sau chiar dispărând. Fii mai reținut pentru a nu avea efectul opus celui pe care îl dorești.

Scorpion

Un prieten îți poate oferi un cadou astăzi. Ar putea implica bani, favoruri, timp, obiecte de care ai nevoie sau altceva. Ai grijă ce accepți și insistă ca ofertele să fie reciproce. Oricât de generos ar fi prietenul tău acum, mai târziu s-ar putea simți folosit sau poate cere niște favoruri pe care tu nu ești dispus să le faci. Acceptați cu bunăvoință, în limite.

Săgetător

Tentația de a ocupa centrul atenției ar putea fi prea puternică pentru a rezista. Cineva îți poate cere să spui o poveste. Talentele tale de comunicare te ajută dar ai grijă să nu exagerezi, altfel ceilalți vor deveni neliniștiți. 

Capricorn

Un eveniment îți poate aduce multe vești bune și informații utile. Problema este că ar putea fi prea multe. Vei dori să îți amintești totul, dar este posibil ca memoria ta să nu fie la fel de ascuțită ca de obicei. Notează. 

Vărsător

În general, te bucuri de visele tale și le analizezi. Dar în seara asta s-ar putea să ai prea multe pe care să le urmărești. Deși probabil îți vei aminti de cele mai semnificative, poate fi frustrant dacă le uiți pe oricare dintre ele. Poți începe un jurnal de vise!

Pești

S-ar putea să primești prea multe invitații la evenimente dar tu vrei să te relaxezi acasă. Analizează fiecare invitație. Ia în considerare locația, gazda, alți oaspeți. Participă doar acolo unde crezi că te vei simți bine. Urmează-ți inima.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.