HOROSCOP

HOROSCOP 13 aprilie 2023: Cu siguranță urmează o zi plină și stimulatoare


HOROSCOP 13 aprilie 2023: Cu siguranță urmează o zi plină și stimulatoare

E.Ş. | 2023-04-13 00:00

HOROSCOP 13 aprilie 2023: Berbecii sunt energici, Taurii și Peștii sunt atrași de spiritualitate, Fecioarele sunt preocupate de carieră, Balanțele și Săgetătorii au idei fascinante, Scorpionii se implică mai mult într-o relație de dragoste, Capricornii se ocupă de casă, iar Vărsătorii petrec timp cu copiii.

Berbec

Nivelul tău de energie fizică și mentală este ridicat astăzi. Este posibil să fi exagerat de mâncare și băutură în ultima vreme, așa că ai putea să-ți petreci mare parte din zi antrenându-te la sală. Ia o carte bună de citit în saună pentru că vei dori și stimulare mentală. La sfârșitul zilei, te vei simți bine cu tine și gata să te mai răsfeți!

Taur

O amintire, un vis, o viziune sau meditația ar putea declanșa un val de energie spirituală. Poate vrei să-ți notezi experiențele, astfel încât să nu le uiți. Nu este însă momentul să fii izolat. Continuă-ți studiile și meditația și vei continua să te dezvolți.

Gemeni

Un mesaj de la un prieten ți-ar putea face ziua. Vestea bună poate implica călătorii, bani sau o relație de dragoste. Ar putea exista, de asemenea, o chestiune intelectuală pe care ești nerăbdător să o cercetezi, poate în scopul de a scrie sau de a preda. O călătorie, posibil legată de educație, ar putea fi în mintea ta. Cu siguranță urmează o zi plină și stimulatoare.

Rac

Energia planetară te lasă într-o dispoziție contemplativă. O multe posibilități diferite s-au deschis pentru tine recent și încerci să-ți dai seama care este cea mai potrivită acum. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se învârtă în subconștient pentru o perioadă, iar acesta ar putea fi unul dintre acele momente. Deocamdată distrează-te.

Leu

Discuțiile despre călătoriile în locuri îndepărtate și exotice ar putea apărea la o întâlnire cu familia și prietenii. O parte din discuții sunt fantezii, dar există câțiva oameni cu adevărat serioși. Te gândești să pleci pentru o vreme? Dacă da, s-ar putea să asculți ce au de spus prietenii tăi. Ar fi cu siguranță distractiv dacă ați merge împreună!

Fecioară

Problemele legate de carieră pot fi puse în așteptare pentru câteva zile dar viitorul tău profesional rămâne în gândurile tale. Vrei să-ți îmbunătățești situația financiară și au apărut o serie de posibilități. Nu le gândi prea mult acum. Nu vrei să-i neglijezi pe cei dragi. Relaxează-te și bucură-te de compania lor astăzi.

Balanță

Atât de multe idei fascinante ți-au apărut în ultimele zile, încât mintea ta se învârte. O parte din ceea ce ai auzit ar putea fi atât de radical încât va dura ceva timp pentru a înțelege. De asemenea, ați putea dori să-ți amintești gândurile, poate luând câteva notițe. Vizionarea unui film te va ajuta să te relaxezi.

Scorpion

O conversație profundă și intimă ar putea avea loc astăzi cu iubitul tău. Dacă aceasta este o relație ocazională, poate deveni brusc mai mult. Dacă ești implicat, dar nu ești angajat, poți ajunge la o înțelegere. Dacă ești deja angajat, s-ar putea chiar să se vorbească despre căsătorie. Rezultatul final al acestei conversații ar trebui să fie fericită pentru amândoi. 

Săgetător

În această dimineață, s-ar putea să te trezești dintr-un vis cu multe idei noi inspiratoare. Dacă te interesează orice activitate creativă, vei dori să notezi aceste idei. Acest lucru ar putea fi prin muzică, pictură, scris sau orice fel de formă de artă. Nu fi surprins dacă stilul tău se schimbă puțin. 

Capricorn

Azi trebuie făcute câteva lucruri în plus prin casă. Trebuie să faci curat și să redecorezi puțin. Starea ta de spirit este pozitivă și ar trebui să treci rapid prin aceste sarcini cu puțin consum de energie. Seara socializezi cu prietenii.

Vărsător

Copiii pot face parte din ziua ta astăzi. Participi la o petrecere pentru copii sau la o adunare mai mare care îi include. La un moment dat, s-ar putea chiar să le spui o poveste. Acest lucru va fi probabil la fel de distractiv pentru tine ca și pentru publicul tău. 

Pești

Cărțile pe care poate le-ai primit cadou te vor face să te gândești la lucruri spirituale sau filozofice. Mintea ta este mai rapidă decât de obicei, așa că probabil poți înțelege câteva idei destul de complexe. Partea ta practică ar putea ridica îndoieli cu privire la aplicabilitatea a ceea ce înveți, dar nu-ți face griji. Acest lucru ar trebui să devină clar pentru tine, în cele din urmă.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.