HOROSCOP

HOROSCOP 14 octombrie 2021: Ar putea veni o sumă mare de bani


HOROSCOP 14 octombrie 2021: Ar putea veni o sumă mare de bani

E.Ş. | 2021-10-13 23:46

Horoscop 14 octombrie 2021. Norocoșii zodiacului s-ar putea să primească o sumă de bani deloc de ignorat, însă trebuie să-și controleze impulsul de a face cheltuieli nechibzuite.

Horoscop 14 octombrie 2021 Berbec

Astăzi nativii din zodia Berbec sunt foarte determinaţi să îşi facă curăţenie generală în casă. Poate că ați fost de curând la magazin și ați cumpărat un aparat nou pentru curăţenie. Ești hotărât să nu renunți până când casa nu este impecabilă. Încearcă să foloseşti pe cât de mult posibil numai detergenţi naturali. În al doilea rând, nu încerca să faci totul acum. Ai grijă de lucrurile care nu suportă amânare și lasă restul pentru mâine.

Horoscop 14 octombrie 2021 Taur

Simți că ești pe punctul de a exploda? Este posibil ca tensiunea să se fi acumulat pe parcursul săptămânii și acum sunt şanse mari să explodezi. Dacă nu sunteți atent, s-ar putea să vă vărsaţi nervii chiar pe cei apropiați. Mai bine mergi la sală sau sau fă curăţenie în casă. Orice fel de activitate fizică te va ajuta să te simți din nou bine. Viața e prea scurtă ca să o pierzi pentru a fi stresat și supărat.

Horoscop 14 octombrie 2021 Gemeni

A existat o sarcină pe care ai vrut să o îndeplinești până acum, dar care a întârziat din motive care nu au depins de tine? Nu te îngrijora. Nu este vina ta și nu poți face nimic în acest sens. Găsește altceva de făcut pentru ca gândurile negative să nu se strecoare. Mai bine ieși la o plimbare cu un prieten. Dacă Universul ar fi vrut ca această sarcină să se îndeplinească, fii sigur ca așa ar fi fost!

Horoscop 14 octombrie 2021 Rac

În ultimii ani ați fost conștienți, atât tu cât și partenerul de viață, de faptul că timpul vă schimbă. Acest lucru nu ți-a fost întotdeauna ușor, pentru că uneori asta înseamnă să-ți iei adio de la părți din tine care îți plac cel mai mult. Astăzi, mai mult ca niciodată, o tensiune se instalează și te dă complet peste cap. Scapă de ea rapid. Mergi la un antrenament, cumpără ceva care să te înveselească sau fă curat prin casa. Emoțiile trebuie păstrate sub control.

Horoscop 14 octombrie 2021 Leu

Puneți la îndoială tot ce vi se spune și asta nu e neapărat un defect. Persoane din anturajul dumneavoastră simt nevoia să vă țină prelegeri pe diferite teme, însă nu le-o luați în nume de rău. Uneori, oamenii simt nevoia mai degrabă să se descarce în acest fel, decât să acționeze. Părerile lor pot fi valoroase, așa că tratați-le cu interes.

Horoscop 14 octombrie 2021 Fecioară

Treceți printr-o perioadă tensionată și asta vă împiedică să vă odihniți așa cum trebuie. Este posibil ca un vis să vă tulbure mai mult ca oricând. Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și relaxare, fă o pauză ca să îți hrănești propriile nevoi stabilind limite sănătoase. Nu trebuie să spui da tuturor.

Horoscop 14 octombrie 2021 Balanță

Partenerul de viață poate fi îngrijorat deoarece un membru al familiei este bolnav. Acest lucru ar putea face ca jumătatea voastră să fie mai distrasă ca în mod normal. Poate ar fi chiar bine să vă asumați o sarcină mai importantă în viitorul apropiat. Este necesar să fiți empatic și să arătați că vreți să fiți acolo indiferent de circumstanțe.

Horoscop 14 octombrie 2021 Scorpion

Sunteți extrem de harnic și vreți ca locuința să arate lună. Vă place ca lucrurile să iasă impecabil, să vă mândriți cu munca depusă, mai ales când rezultatele sunt pe măsură. Nu vă stă capul la carieră în schimb. Vremea de afară vă duce mai repede cu gândul la o vacanță într-o zonă caldă. Poate este timpul să puneți la cale un plan de acest gen.

Horoscop 14 octombrie 2021 Săgetător

Acordați mai multă atenție persoanei iubitei, nevoilor ei. Poate trece printr-o perioadă mai grea și are nevoie de sprijin, dar nu știe cum să vă ceară acest lucru. La locul de muncă urmează o perioadă agitată, se acumulează tensiuni și nervi, dar înarmați-vă cu răbdare.

Horoscop 14 octombrie 2021 Capricorn

O femeie v-ar putea vizita astăzi. Fie că este un membru al familiei sau o cunoștință veche, fiți cu băgare de seamă la ceea ce vă propune. S-ar putea să intrați în posesia unei sume de bani substanțiale, nu ratați această ocazie și nu cheltuiți banii imediat.

Horoscop 14 octombrie 2021 Vărsător

Joi, nativii zodiei Vărsător sunt foarte creativi, intuitivi şi îi ajută foarte mult e cei din jur. Chiar dacă mai e puțin până la weekend și gândurile tale zboară la cum îți vei petrece timpul liber, încearcă să nu rămâi cu restanțe la job. Încearcă să te concentrezi și să duci la bun sfârșit tot ce ai început. În plan amoros, dacă nu ai un partener, s-ar putea să îți găsești unul. Dacă ești implicat într-o relație, s-ar putea să treci la un alt nivel.

Horoscop 14 octombrie 2021 Pești

Energia Peștilor în această zi este incredibilă și molipsitoare. Sfatul astrelor pentru tine, însă, este să nu faci excese, pentru că s-ar putea să fii nevoit să faci o vizită la medic, din cauza extenuării. Încearcă să pui mai mult accent atât pe sănătatea fizică, dar şi cea spirituală. Problemele în dragoste s-ar putea să îți dea ceva bătăi de caă, astfel că ziua de joi poate fi cea potrivită pentru a le clarifica. Sfatul astrelor este să ai un pic mai mult răbdare cu partenerul de viață.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.