HOROSCOP

HOROSCOP 18 mai 2023: Aruncă zarurile și decide!


HOROSCOP 18 mai 2023: Aruncă zarurile și decide!

E.Ş. | 2023-05-18 00:00

HOROSCOP 18 mai 2023: Berbecii vor să-și crească nivelul de trai, Gemenii au nevoie de disciplină, Racii sunt preocupați de propriile nevoi, Leii au așteptări, Fecioarele își amintesc de copilărie, Scorpionii negociază, Săgetătorii vor să fie lăsați în pace, Capricornii sunt supărați, Vărsătorii au probleme în relație, iar Peștii sunt preocupați de venituri.

Berbec

Până acum, s-ar putea să fi fost prea încăpățânat să faci ceea ce îți dorești fără a încerca să abordezi problema mijloacelor tale financiare. Chiar dacă pare prea materialist, este urgent să te ocupa de acest aspect. Mergi înainte și încearcă să îți crești nivelul te trai pentru că ai ceva de învățat din asta. 

Taur

Ai putea fi o situație în care trebuie să iei o decizie cu privire la o relație. Poate că vechii demoni s-au întors să te bântuie în privința libertății tale, iar acum ai îndoieli. Nu asculta îndoielile pentru că dacă o faci, s-ar putea să regresezi pe plan emoțional. Aruncă zarurile și decide!

Gemeni

Nu ești cel mai mare susținător al muncii sub constrângere dar astăzi vei accepta. Înțelegi sensul unei astfel de zile? Ar fi minunat dacă ai învăța cum să te ții de paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine prin disciplină. Dacă poți face asta, vei fi fericit!

Rac

Renunță la mitul că nu ai daruri sau mijloace la dispoziție. Dovada este că te ai pe tine. Te ocupi de sănătate? Privește-ți darurile așa cum îți privești corpul. 

Leu

Dacă aștepți ca cineva să-ți îndeplinească toate nevoile, s-ar putea să fii nevoit să aștepți foarte mult timp. Paradoxul iubirii este că ajunge la ușa ta atunci când ai mai puțin nevoie de ea. Așa că ia toate măsurile necesare pentru a te împlini. Dacă nu, vei fi veșnic dependent, ceea ce nu ți se potrivește prea bine.

Fecioară

Dacă ai copii, dificultățile lor îți pot aminti de ale tale. Ai avut o problemă din acea perioadă care te deranjează și astăzi? Acesta ar fi un moment bun pentru a-ți pune această întrebare. 

Balanță

Nu cheltui peste posibilitățile tale astăzi! Dacă te afli într-o mulțime de cumpărători entuziaști, ar putea fi dezastruos pentru portofel. Ai putea ceda cu prea multă ușurință dispoziției predominante de a cheltui! Pe de altă parte, poate te datorezi pentrui un răsfăț. Dacă simți că asta îți dorești, măcar limitează-te puțin.

Scorpion

Astăzi vor apărea tensiuni minore. Cineva apropiat, poate partenerul tău sau o figură parentală va încerca să te convingă să adopti un anumit comportament pe care nu ești dispus să-l urmezi. Vei negocia cu blândețe sau în forță? A doua opțiune pare mai probabilă. Știind asta, fă tot posibilul să te controlezi.

Săgetător

Starea de spirit va fi puțin apăsătoare astăzi. După ce ai întâmpinat provocările prezentate de ultimele câteva zile, probabil că vei dori puțină pace și liniște! Dar te poți aștepta să fii căutat și rugat să-ți asumi îndatoririle. S-ar putea să ai chef să uiți totul și să fugi. Fii rezonabil și așteaptă vacanța.

Capricorn

Aceasta nu este o zi pentru oameni subtili și sensibili ca tine. De fapt, câștigătorul va fi probabil cel care strigă cel mai tare și lovește în masă. Agresivitatea va avea efect asupra ta. Ai putea fi oarecum supărat și mai vulnerabil decât de obicei. Ar fi înțelept să stai departe de toată agitația.

Vărsător

Unele diferențe de opinii cu privire la viața ta amoroasă pot apărea acum. Ai putea să-ți descoperi iubitul luându-și mai multe libertăți. În loc să te superi, urmează-i exemplul. Aceasta ar putea fi o șansă de a realiza că ai nevoie de mai multă noutate. Fii deschis la posibilități. 

Pești

Este posibil ca această zi să nu fie una preferată. S-ar putea să fii prea conștient de constrângerile ocupației tale principale. Probabil că vi dori recompense  pentru munca ta. Aceasta este o zi bună pentru a defini noi obiective personale și profesionale. Vei fi sprijinit. Între timp, ce zici să ceri acea mărire?

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.