HOROSCOP

HOROSCOP 19 aprilie 2023: Aceasta este ziua pentru a asculta și observa


HOROSCOP 19 aprilie 2023: Aceasta este ziua pentru a asculta și observa

E.Ş. | 2023-04-18 23:14

HOROSCOP 19 aprilie 2023: Gemenii și Racii petrec ziua singuri, Leii sunt obosiți, Balanțele să asculte mai mult, Scorpionii petrec, Săgetătorii au nevoie de ajutor la un proiect, Capricornii să nu se suprasolicite, Vărsătorii și Peștii să se relaxeze.

Berbec

Planurile de a participa la o prelegere ar putea fi amânate pentru că persoana care te însoțește nu se simte bine. Excesul de mâncare sau băutură poate fi motivul. Este însă un eveniment care te interesează de mult timp, așa că asigură-te că știi data și locul și mergi oricum!

Taur

Dorința de a face o achiziție mare te-ar putea tenta să-ți extinzi prea mult cardurile de credit și să apelezi la economii. De obicei, nu acționezi din impuls, așa că mai așteaptă. Fă achiziția doar dacă ai cu adevărat nevoie de ea, fără să-ți destabilizezi finanțele. 

Gemeni

Acasă ar putea fi un loc singuratic în seara asta așa că poți să citești ori să te uiți liniștit la televizor. Cu toate acestea, posibil să te simți abandonat. Sună un prieten și vorbește puțin. Asta te va face să te simți mai bine.

Rac

De obicei, ești destul de social dar astăzi vrei să lucrezi singur. În pofida dorințelor tale, vei primi telefoane, vizitatori și oameni care doresc sfaturi sau ajutor. Nu te opune. Lasă-te dus de val. Ai grijă de ceea ce ai nevoie și apoi petrece seara singur. Toată lumea are zile ca asta.

Leu

Prea multă mâncare, vin și conversație? Nu că toate acestea sunt nedorite, dar este posibil să suferi de suprasolicitare. Poate că ai face bine să te odihnești puțin și să dai timp creierului tău să proceseze toate informațiile pe care le-ai preluat. 

Fecioară

De obicei, nu te deranjează să fii singură. De fapt, te bucuri de propria ta companie. În seara asta însă ai putea avea o petrecere improvizată în bucătărie, poate cu prieteni și asociați de afaceri. Unele conversații fascinante ar putea avea loc despre afaceri și chestiuni intelectuale, precum și despre unele subiecte mai profunde care te pun pe gânduri ore sau zile.

Balanță

Aceasta este ziua pentru a asculta și observa. Ai multe de învățat din ceea ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să fii surprins de impact. Prea multă vorbă acum s-ar putea dovedi inutilă și chiar te poate da înapoi, mai ales dacă vorbirea este folosită pentru a-ți ascunde nesiguranța. Ține-ți ochii și urechile deschise. Mâine poți împărtăși ceea ce ai învățat.

Scorpion

Ieși în seara asta cu prieteni care înseamnă mult pentru tine? S-ar putea să fii tentat să mănânci și să bei prea mult, și să cheltuiești prea mulți bani. De obicei, ai un stomac destul de puternic, dar nu este ziua în care să exagerezi cu petrecerea. Ieși puțin, dar apoi invită-ți prietenii acasă la cafea. Astfel te vei simți bine mâine dimineață!

Săgetător

Ce te motivează astăzi? De ce simți o nevoie obsesivă de  face toată munca deodată? Dacă încerci să impresionezi pe cineva, nu este nevoie. Dacă proiectul la care lucrezi este urgent, cere ajutor. Nu încerca să faci totul singur decât dacă vrei să fii prea stresat pentru a realiza ceva mâine. 

Capricorn

Dacă mergi la un curs în seara asta, fă ceva frivol pentru restul zilei. Citește romane de dragoste în loc de mare literatură. În caz contrar, până ajungi la cursuri vei suferi deja de suprasolicitare intelectuală și vei absorbi foarte puțin din ceea ce auzi. Păstrează-te interesat. Astfel vei învăța rapid și vei reține multe.

Vărsător

Dorința de a rămâne singur acasă și de a te odihni în seara asta ar putea intra în conflict cu nevoia de a ieși cu prietenii tăi. S-ar putea să fii prea stresat pentru a suporta bârfele sau prea multă stimulare intelectuală. Spune-le prietenilor tăi că vei ieși cu ei altă dată. Toate semnele indică faptul că acesta este cel mai înțelept lucru acum. Relaxează-te cu niște ciocolată caldă și filme.

Pești

Va exista o energie uşoară, aproape prostească în aer astăzi. Universul te încurajează să renunți la acea listă de responsabilități și să te distrezi puțin. Imaginează-ți toată presiunea pe care o pui asupra ta ca pe o minge și un lanț pe care trebuie să-i desfaci. Nu există niciun motiv să te iei atât de în serios tot timpul!

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.