HOROSCOP

HOROSCOP 19 mai 2023: Punctele cheie ale zilei


HOROSCOP 19 mai 2023: Punctele cheie ale zilei

E.Ş. | 2023-05-19 00:00

HOROSCOP 19 mai 2023: Berbecii sunt convingători, Taurii sunt creativi, Gemenii sunt preocupați de istoria familiei, Racii își vindecă unele traume din trecut, Leii au probleme profesionale, Scorpionii au nevoie de mai mult efort la locul de muncă, Capricornii sunt anxioși, Vărsătorii sunt energici iar Peștii sunt stresați.

Berbec

Evaluează unde te afli în viața ta profesională. Ești pregătit să convingi oamenii cu experiența ta? Să nu crezi că trebuie să știi mai multe pentru a fi un bun profesor. De fapt, profesorul învață disciplina de multe ori prin predare.

Taur

De luna trecută, sau posibil înainte, te-ai gândit la capacitatea ta creativă. Ai obiceiul de a întoarce spatele abilităților tale, fie că sunt în desen, fotografie sau scris, dar acestea sunt totuși în tine. Oamenii se vor aștepta la mai mult de la tine! Tot ce trebuie să faci este să scoți o pensulă sau un stilou.

Gemeni

Un ultim efort concertat și vei putea ajunge la rădăcina unei probleme care te procupă de ceva vreme. Răspunsul la întrebarea privind identitatea ta nu se găsește în întregime în istoria familiei tale. Faci parte dintr-o generație, dar și dintr-o familie. Ambele îți influențează răspunsurile.

Rac

Deoarece acest proiect se desfășoară de câțiva ani, trebuie să faci o treabă temeinică. În cele din urmă, se pare că înțelegi lucrurile cu karma ta. Astăzi va fi o zi mare. S-ar putea să reușești să lași o parte din copilărie în urmă pentru că, în sfârșit, înțelegi că este istorie veche.

Leu

Uneori trebuie să te întorci la punctul unu dacă vrei ca o situație să se îmbunătățească. Acest lucru poate fi frustrant sau chiar umilitor, dar dacă scopul este de a avea o bază solidă pentru reconstruire, merită din plin! Nu te atașa prea mult de trecutul tău profesional. Trebuie să avansezi și ești prea împovărat acum. 

Fecioară

Va veni un moment în care nu mai poți lupta împotriva transformării actuale prin care treci în viața ta profesională. Sistemul în care trăiești te va pune în curând într-un fel de impas, dar acest lucru nu va fi neapărat neplăcut. Cu toate acestea, vei fi obligat să schimbi căile, indiferent dacă îți place sau nu. Probabil că vei dori!

Balanță

Nu-ți vei permite să fii deturnat de lucruri minore. Vei ajunge direct la miezul problemei. Există o oarecare probabilitate să nu fi luat în considerare condițiile tale de muncă și, în schimb, să te concentrezi asupra obiectivului pe care ți l-ai propus. Când îți stabilești un obiectiv, ești o forță de care trebuie să ții cont!

Scorpion

Cu circa două săptămâni în urmă, poate ți-ai dat seama că ar trebui să faci mai mult efort pentru a avansa în carieră. Dacă da, îți va fi mai ușor să accepți constrângerile de  acum deoarece există o anumită probabilitate să fii nevoit să performezi la cel mai înalt nivel. Ai grijă să nu te pierzi în încercare!

Săgetător

Spiritul tău ușor și avântat poate avea probleme în a se armoniza cu starea de spirit predominantă de astăzi. De obicei, când ești încolțit, poți găsi o modalitate de a te zvârcoli în siguranță. S-ar putea să rămâi fără manevre inteligente. Chiar dacă înfrunți provocările zilei singur și fără ajutor, le supraviețuiești. Bravo ție!

Capricorn

Ce zi! Fie la serviciu sau acasă, s-ar putea să te trezești că alegi între două opțiuni, ambele provenind din anxietate! Poți decide să-ți învingi îndoielile îngropându-te în munca ta. Dacă da, așteaptă-te  să  consumi multă energie. Sau poți reacționa cu indiferență, iar apatia te va costa la fel de mult. Situația se va îmbunătăți în câteva zile.

Vărsător

Se spune adesea că energia ta se hrănește cu emoții puternice. Situațiile care necesită ceva îndrăzneală sunt o sursă excelentă de entuziasm. Aceasta este cheia pentru a înțelege ziua. Adevărat, te poți aștepta la niște întâlniri uluitoare, dar acum este mai bine să-ți arăți abilitățile de angajat sau de partener pasional?

Pești

Va trebui să te bazezi pe abilitățile tale analitice și pe autocontrolul de oțel pentru a naviga prin mările furtunoase în care te afli astăzi. Și nu există nicio modalitate de a scăpa de stres. Cea mai mare capcană cu care te confrunți în carieră sau studii ar fi să te îndoiești de abilitățile tale. Aceasta este o oportunitate de a-ți pune încrederea la încercare. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.