HOROSCOP

HOROSCOP 19 noiembrie 2021: O perioadă de relaxare


HOROSCOP 19 noiembrie 2021: O perioadă de relaxare

E.Ş. | 2021-11-19 00:21

Horoscop 19 noiembrie 2021. Urmează o perioadă de relaxare, timp de care puteți profita pentru a vă decide cu privire la planurile de viitor. Bat clopotele de nuntă pentru nativii care sunt într-o relație de lungă durată.

Berbec

Noile informații te vor inspira să dezvolți câteva idei noi. Poate vrei să le notezi sau să le împărtășești altora. Unele ar putea fi neclare dar te vei bucura să le explorezi. Partea întunecată a vieții te fascinează. 

Taur

Prezența copiilor în casa ta îți vor trezi instinctele materne. Vrei să le citești sau să le spui povești. Stai departe de orice basme urâte. Atmosfera poate deveni puțin mohorâtă, iar macabrul poate avea un efect prea puternic asupra lor și asupra ta. Planifică o seară intimă cu partenerul tău. 

Gemeni

Citești despre evenimente ciudate care îți captează imaginația. Mintea ta este suficient de ascuțită pentru a înțelege totul dar vor exista elemente ascunse care te fascinează. 

Rac

Ambiția te determină să-ți dezvolți abilitățile de scriitor. Aceasta însemeamnă învățarea scrierii tehnice sau creative. Oricum, dacă te-ai gândit la asta, acum este un moment excelent pentru a urma un curs. Cărțile pe acest subiect, precum și discuțiile cu persoane cu experiență în aceste probleme te vor ajuta.

Leu

Un mesaj va provoca o mică dramă. Un obiectiv pe termen lung va fi în sfârșit atins. Ambiția te va îndruma spre o altă carieră. Nu știi în ce direcție vei merge dar merită să încerci. 

Fecioară

Primești o veste de la o persoană bolnavă. Vrei să-i faci o vizită. Rezolvă-ți mai întâi treburile personale și apoi mergi să o întâlnești.

Balanță

Discuțiile și mesajele legate de obiectivele tale pe termen lung sau ale unui grup îți vor ocupa mult timp astăzi. S-ar putea să ai de-a face cu documente și s-ar putea să nu înțelegi unele dintre ele. Cere ajutor dacă ai nevoie. Este posibil să nu fii familiarizat cu termenii, iar chestiunile implicate sunt prea importante pentru a risca să greșești.

Scorpion

Ar putea fi nevoie de o mulțime de acte astăzi. Ai mintea limpede și te vei ocupa de ele cu ușurință. Veștile de la vecini sau alte cunoștințe par suspecte. Nu repeta nimic din ce auzi.

Săgetător

Recunoașterea ar putea veni, în sfârșit, pentru munca grea. Îți vei atinge obiectivele. Încrederea în tine și puterea ta mentală sunt la cote înalte. Vei primi o mulțime de mesaje sau apeluri, unele de la distanță. Îți vei petrece mai mare parte a zilei vorbind.

Capricorn

Informațiile despre psihologie, în special despre vise, îți vor capta interesul. Vrei mai multe informații. Partea întunecată poate fi deosebit de atrăgătoare. Îți vei aminti astăzi tot ce ai citit sau ai auzit. Aceasta include și modalitățile de a-ți crește veniturile.

Vărsător

Călătoriile scurte și discuțiile lungi cu cineva special sunt pe ordinea de zi. Vrei să călătorești cu mașina în țară, poate să vizitezi magazine ciudate și restaurante rustice. Un apel confuz ar putea veni de la o cunoștință în această seară. Persoana îți spune lucruri neclare, dar se așteaptă la un feedback. Nu-ți fie teamă să ceri o explicație!

Pești

O mulțime de documente pe care trebuie să le completezi te-ar vor face nervos și stresat. Nu-ți sacrifica bunăstarea pentru asta. Nu-ți vei pierde concentrarea dacă vei amânaa unele sarcini până mâine. Apelurile sau musafirii te enervează. Închide telefonul și spuneți-le că veți vorbi mai târziu. Vor înțelege.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.