HOROSCOP

HOROSCOP 22 aprilie 2023: Lucrurile încep să devină mai ușoare


HOROSCOP 22 aprilie 2023: Lucrurile încep să devină mai ușoare

E.Ş. | 2023-04-22 00:08

HOROSCOP 22 aprilie 2023: Taurii sunt nemulțumiți, Gemenii să aibă încredere, Leii se îndrăgostesc, Fecioarele și Capricornii sunt romantici, Balanțele au nevoie de tact, Săgetătorii muncesc, Vărsătorii lasă garda jos iar Peștii sunt încrezători.

Berbec

Stai acasă în seara asta și gătește o masă delicioasă pentru tine și pentru cineva drag. Vei gravita spre frumusețe, atât tangibilă, cât și intangibilă. De fapt, ar putea fi o zi bună pentru a merge la cumpărături, atâta timp cât poți controla dorința de a cheltui prea mult. Nu lăsa ca stima de  sine să fie echivalată în jucării strălucitoare. 

Taur

Astăzi poate părea una dintre acele zile în care toată lumea, în afară de tine, are o viață perfectă. Realizează însă că nimeni nu are o viață perfectă. Și oricum nu este înțelept să te compari cu ceilalți. Cu cât o faci mai mult, cu atât te pregătești pur și simplu pentru eșec. Găsește acel sentiment de iubire și împlinire în tine.

Gemeni

Astăzi poate fi grav, cu nori care se profilează peste parada ta. Deși norii sunt întunecați și amenințători, asta nu înseamnă neapărat că va ploua. Lucrurile sunt pe cale să ajungă la punctul culminant în viața ta. Mesajul de astăzi este că ar trebui să găsești frumusețea și senzualitatea în tine și în alții, și să-ți reînnoiești entuziasmul și senzualitatea în fiecare zi.

Rac

Este o zi grozavă pentru tine. Ai șansa să o iei de la capăt în mai multe domenii, inclusiv în dragoste. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație romantică serioasă, vei găsi că toate interacțiunile tale cu prietenii apropiați și partenerii sunt tandre și semnificative. Întărește-ți legătura cu oamenii din jurul tău.

Leu

Lucrurile încep să devină mai ușoare pentru tine, chiar dacă interacțiunile tale îți sunt destul de grele astăzi. Fii conștient că te apropii mai mult de o persoană care îți place. Sensibilitatea ta este sporită. Lasă-te să simți mai degrabă decât să gândești. Este o zi pentru a asculta mai degrabă decât a vorbi.

Fecioară

Astăzi este o zi grozavă pentru a lăsa natura ta sensibilă și grijulie să strălucească pe deplin. Surprinde pe cineva cu trandafiri și o cină la lumina lumânărilor. De asemenea, este un moment excelent pentru a merge la cumpărături pentru tine sau pentru alții. Lasă romantismul să conducă. Miezul tău interior va fi alimentat de relațiile tale senzuale cu ceilalți.

Balanță

Întoarce o nouă pagină cu cei dragi. Adaugă un nou val de tandrețe și senzualitate dinamicii. Dacă ceva te enervează în legătură cu relația ta, nu confrunta lucrurile în mod abraziv. Fii plin de tact și iubitor în abordarea ta și vei primi același lucru.

Scorpion

O să te simți mai conectat cu oamenii din jurul tău astăzi. Ieși și distrează-te alături de cei dragi. Vei experimenta unitatea care vine atunci când oamenii recunosc că toți suntem parte dintr-un întreg. Acest lucru va rezona tare și clar în miezul tău și vei fi foarte sensibil și emoționat cu privire la orice ți se spune, pozitiv sau negativ.

Săgetător

Ai putea simți că relațiile tale sunt într-o situație dificilă. Nu-ți face griji pentru că norii negri vor trece. Muncește din greu acum și fă orice planificare de ultimă oră pe care o crezi că este necesară înainte de a porni. Poarta de start este pe cale să se deschidă.

Capricorn

Dragostea ta, generozitatea și simțul frumosului sunt sporite astăzi. Dacă trebuie să faci un lucru, ieși afară și privește apusul. Partea romantică, creativă și frumoasă a tuturor lucrurilor va rezona puternic și va crea o legătură de durată cu nucleul tău interior. Simțul  de sine va fi restabilit prin momente tandre și experiențe senzuale.

Vărsător

Lasă garda jos astăzi. Nu simți că trebuie să faci performanță pentru nimeni. Acceptă ideea că ești perfect așa cum ești. Nu trebuie să-ți demonstrezi nimănui valoarea. Lasă-ți mintea să se odihnească. Asigură-te că strălucirea pură din tine îți luminează calea. Nu permite unei măști artificiale să blocheze realitatea adevăratei tale identități.

Pești

Reconectează-te cu valoarea ta de sine astăzi și spune cu voce tare: „Sunt minunat!” Ajută-i pe cei din jurul tău. Acum ia o parte din acea dragoste și grijă și concentrează-te asupra ta. Problemele care au de-a face cu dragostea sunt prima ta preocupare. Ar trebui să-ți faci timp pentru a evalua unde te afli în acest stadiu și pentru a hrăni această parte a ființei tale.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.