HOROSCOP

HOROSCOP 23 noiembrie 2021. Totul se schimbă în relațiile tale


HOROSCOP 23 noiembrie 2021. Totul se schimbă în relațiile tale

E.Ş. | 2021-11-22 23:51

Horoscop 23 noiembrie 2021. Cariera câştigă teren în detrimentul planul amoros. Dar este un lucru bun să evoluăm profesional, pentru că se va reflecta şi în buget.

Berbec

Te-ai hotărât să renunți la control. Ceva în aer este diferit. Îți exprimi liber nevoile. Vorbește cu partenerul tău despre dorințele pe care le ai. Relația ta poate beneficia doar de starea ta de spirit.

Taur

Aspectele planetare actuale îți schimbă abordarea asupra vieții. Abordezi relațiile în mod compulsiv și va trebui să-ți aprofundezi relațiile cu oamenii pe care i-ai întâlnit recent. Vei fi atras de unul dintre ei, dar fii atent deoarece această persoană s-ar putea să nu simtă la fel pentru tine. Privește partea bună. De ce ai vrea să-ți irosești energia cu cineva căruia nu-i pasă de tine?

Gemeni

Există un aspect al naturii tale pe care îl ignori. Întotdeauna trebuie să fii cel responsabil într-o relație. Ar fi înțelept să schimbi asta. Oamenii vor fi mult mai receptivi la farmecele tale naturale dacă renunți la control!

Rac

Nu-ți lăsa emotiile să te domine. Dacă le valorifici, vei avea forța vitală a zece oameni. Vei fi invincibil. Poți să faci orice ai chef și nimeni nu te oprește. Dacă împărtășești această energie cu ceilalți, aceștia se vor simți ca și tine, cel mai bună de până acum.

Leu

În cele din urmă, astăzi, te simți bine fiind responsabil. În orice caz, vei coordona minunat ziua. Ești maestrul care conduce o orchestră. Le vei spune celor din jurul tău ce să facă. Nu este distractiv să simți că ai o asemenea putere personală?

Fecioară

Astăzi îți vei dezvălui adevăratele sentimente. Chiar și atunci când le ascunzi, ele sunt încă acolo, în adâncul tău. Crezi că a-ți arăta sentimentele este un semn de slăbiciune, dar astăzi vei arăta lumii că inima ta nu este făcută din piatră.

Balanță

Comportamentul tău este pe cale să-ți îmbunătățească viața amoroasă. Nu mai ești obosit. Nu mai ești distras în momentele pasionale. Te concentrezi și te bucuri de clipa prezentă, și nu te vei pierde în gândurile tale, ca de obicei. Ești o persoană nouă, pe cale de a experimenta plăcerile vieții.

Scorpion

Vei avea multă rezistență în săptămânile următoare. Energia ta va crește datorită tranzitelor planetare. Te bucuri de dorințele tale romantice și de creativitatea ta. Încearcă totuși să păstrezi controlul asupra situațiilor. Nu lăsa emoțiile tale sau ale altora să-ți domine viața.

Săgetător

Ești o persoană senzuală. Ai o forță emoțională puternică. Astăzi acea energie crește și se exprimă energic. Oamenii pe care îi întâlnești vor fi uimiți de puterea ta. Seduci cu ușurință întreaga lume. Ține totuși această energie sub control. Te vei dezechilibra într-o situație pe care o vei regreta apoi.

Capricorn

Îți place să cunoști oameni noi dar rareori te implici personal. Păstrează o anumită distanță între tine și persoana cu care vorbești. Astăzi întrebi dacă pierzi experiențe interesante controlându-ți emoțiile atât de mult.

Vărsător

Te simți puțin pierdut. Va trebui să iei o decizie în viitorul apropiat și viața ta va fi foarte afectată de aceasta. Ar trebui să-ți asculți dorințele? Ar trebui să fie acestea responsabile pentru viața ta? Sau ar trebui să-ți stăpânești sentimentele și să mergi pe calea practică? E ceva la care să te gândești.

Pești

Astăzi vei schimba abordarea relațiilor. În trecut, acestea se bazau pe sentimente, dar acum decizi că ar trebui să fie mai raționale. Simți că această schimbare bruscă de atitudine îți poate diminua fericirea, dar îți va aduce și relații mai puternice și mai stabile.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.