HOROSCOP

HOROSCOP 24 octombrie 2021: Ce aduce finalul săptămânii


HOROSCOP 24 octombrie 2021: Ce aduce finalul săptămânii

E.Ş. | 2021-10-23 20:03

Horoscop 24 octombrie 2021. Încheiem săptămâna cu o veste foarte bună - întâlnirile sunt punctul nostru forte de azi, fie ele romantice, cu prietenii sau de afaceri.

Horoscop 24 octombrie 2021 Berbec

BERBECII vor avea parte de o dezbatere cu partenerul de viaţă. Asta nu înseamnă că vă veţi certa, ci din contră, veţi discuta despre nişte planuri sau un pas important, spun astrele.

Horoscop 24 octombrie 2021 Taur

Nativii TAUR debordează de energie bună, iar asta îi face să fie în centrul atenţiei. Prietenii vă sunt alături şi se bucură de simţul umorului de care daţi dovadă.

Horoscop 24 octombrie 2021 Gemeni

Deşi GEMENII îşi doresc să petreacă timp de unii singuri, astrele îi sfătuiesc ca azi să implice partenerul de viaţă în orice activitate a lor. Sunt şanse de 100% să vă simţiţi mai bine ulterior.

Horoscop 24 octombrie 2021 Rac

Planurile de viitor prind contur când vorbim de RACI. Dar trebuie să îi implice şi pe cei dragi care vă oferă susţinere necondiţionată.

Horoscop 24 octombrie 2021 Leu

LEII se află la polul opus. Voi nu ar trebui să îi mărturisiţi partenerul de viaţă schimbările pe care vreţi să le faceţi la job. Mai aşteptaţi puţin până sunteţi siguri de ce urmează.

Horoscop 24 octombrie 2021 Fecioară

FECIOARELE îşi doresc să facă ceva benefic pentru a-şi promova talentele, însă, sprijinul familiei vă lipseşte. Încercaţi să vă bazaţi mai mult pe voi dacă asta este ceea ce vă doriţi cu adevărat.

Horoscop 24 octombrie 2021 Balanţă

Nu este ziua potrivită ca BALANŢELE să se bazeze pe prieteni. Evitaţi să le cereţi sfatul, mai bine vă orientaţi spre familie.

Horoscop 24 octombrie 2021 Scorpion

Dacă SCORPIONII se gândesc prea mult la un lucru este posibil să-l abandoneze. Aşa că mai bine riscaţi, faceţi ce vă spune instinctul.

Horoscop 24 octombrie 2021 Săgetător

Nici SĂGETĂTORII nu ar trebui să fie prea nehotărâţi. Pe voi, astrele vă sfătuiesc să organizaţi o excursie care să implice cât mai mulţi membri ai familiei.

Horoscop 24 octombrie 2021 Capricorn

Cuvântul cheie pentru CAPRICORNI este distracţie. Orice alegeţi să faceţi azi, buna dispoziţie va fi prezentă.

Horoscop 24 octombrie 2021 Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR în schimb, îşi vor anula planurile cu prietenii pentru a petrece timp alături de familie şi persoana iubită. O scurtă călătorie nu este exclusă.

Horoscop 24 octombrie 2021 Peşti

Iar PEŞTII nu ar trebui să facă planuri de viitor pentru moment. Vă puteţi întâlni însă cu prietenii sau puteţi pleca într-o deplasare.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.