HOROSCOP

HOROSCOP 26 noiembrie 2021: O zi tensionată, plină de neprevăzut


HOROSCOP 26 noiembrie 2021: O zi tensionată, plină de neprevăzut

E.Ş. | 2021-11-26 00:13

Horoscop 26 noiembrie 2021. Astrologii avertizează zodiile că urmează o zi tensionată, plină de neprevăzut. Unii nativi, între care Racii şi Săgetătorii, trebuie să aibă mare grijă la bani, pentru că riscurile financiare le ameninţă serios bugetul.

Berbec

Cineva pe care îl cunoști bine ar putea să-ți spună un lucru, în timp ce intuiția ta îți spune altceva. Prietenul tău este probabil tulburat de ceva jenant. Nu îl forța să-ți spună. Lasă-l cum vrea el. Dacă vrei să-l ajuți, distrage-i atenția, ieșind la cină sau la un film. 

Taur

O prietenă este supărată pe tine și s-ar putea să nu-ți spună. Dacă întrebi ce este în neregulă, va spune „Nimic”. Folosește-ți intuiția pentru a deduce ce o deranjează și apoi ia niște hotărâri. Poate vrei să reevaluezi prietenia. Ea poate nu este prea comunicativă. Termenul „cunoștință” i s-ar putea potrivit mai bine decât „prieten”.

Gemeni

Emoțiile te copleșesc astăzi. Prietenii tăi te atacă și chiar vor să se certe cu tine. Stai departe de asta! Cel mai bine este să te concentrezi pe rezolvarea problemei și să elimini motivul tensiunii decât să încerci să controlezi situația. 

Rac

Unii prieteni vor dezbate concepte spirituale sau metafizice. Acest lucru împarte grupul în două și te face să te simți inconfortabil. Nu este momentul să încerci să mediezi. Ambele părți implicate sunt prea atașate de punctele lor de vedere. Cel mai bine este doar să le ceri să nu discute aceste subiecte acum.

Leu

Dezacordurile și temperamentul tău fierbinte te vor împiedica să finalizezi un proiect important. Este posibil să existe un detaliu al planului asupra căruia unii oameni pur și simplu nu pot fi de acord. Cel mai bine este să încerci să-l elimini decât să încerci să-i convingi. Toată lumea este prea tensionată pentru a asculta de rațiune. În schimb, ascultă ce au de spus și acționează în consecință. 

Fecioară

Ai ajuns acasă mai târziu aseară și te simți obosit. Ia-ți vitaminele și nu folosi cafeaua ca stimulent. Fă o plimbare rapidă pentru a-ți limpezi capul și a pune în funcțiune endorfinele. Îți va ridica moralul. Acest lucru îți va permite să funcționezi la fel de bine ca de obicei. Ai grijă ca acele nopți târzii să nu devină un obicei!

Balanță

Emoțiile tale îț tulbură intuiția astăzi. Nu vei reuși să captezi gândurile și sentimentele celorlalți, așa cum o faci în mod normal și te simți dezavantajat. Aceasta este doar o problemă temporară. Astăzi trebuie doar să te bazezi pe logică. Intuiția este cea mai utilă atunci când este combinată cu intelectul.

Scorpion

Ești pasional și dornic de a fi singur cu persoana iubită. Cu toate acestea, partenerul tău este reținut de alte responsabilități sau nu are chef. Acest lucru este frustrant, dar nu te enerva. Nu ești respins. Stabilește o întâlnire pentru mâine. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Săgetător

Ești îngrijorat că un prieten pe care îl așteptai în vizită nu apare și nici nu dă vreun semn. Nu te panica, este în regulă. Va apărea mai târziu.

Capricorn

Cineva care trebuie să-ți furnizeze niște informații este temporar indisponibil. Va trebui să găsești orice ai nevoie în altă parte sau să amâni problema. 

Vărsător

Te descurci financiar mai bine decât ai făcut-o de mult timp, dar nu ți-ai atins obiectivele. Asta te-ar putea agita. Este mai productiv să îți păstrezi calmul și să găsești o modalitate de a progresa mai repede. 

Pești

Membri ai familiei sau alte  persoane apropiate se ceartă și vor să îi susții. Nu o face! Este mai bine să stai deoparte și să-i lași să-și rezolve singuri problemele, în timp ce le reamintești că îți pasă de amândoi. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să încerci medierea unui compromis.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.