HOROSCOP

HOROSCOP 28 aprilie 2023: Poți decide să te muți ori să renovezi


HOROSCOP 28 aprilie 2023: Poți decide să te muți ori să renovezi

E.Ş. | 2023-04-28 00:00

HOROSCOP 28 aprilie 2023: Gemenii, Racii și Leii participă la un eveniment, Fecioarele se îndrăgostesc, Balanțele sunt pasionale, Scorpionii cunosc oameni interesanți, Săgetătorii și Capricornii se apropie de partener, Vărsătorii discută cu un prieten, iar Peștii fac schimbări în casă.

Berbec

Arăți grozav astăzi! Senzualitatea ta este evidentă. O plimbare lungă cu prietenul tău ar putea implica o conversație care vă apropie. S-ar putea să vă petreceți seara împreună.

Taur

Simțul tău estetic este dezoltat astfel că îți descoperi un talent artistic. S-ar putea să te înscrii la un curs care să ți-l dezvolte. Partenerul tău vrea să te însoțească. 

Gemeni

Un eveniment social te-ar putea pune în legătură cu o mulțime de oameni care îți împărtășesc interesele. Printre aceștia ar putea fi și iubitul tău. Amândoi vă simțiți bine  și vreți să vă revedeți prietenii.

Rac

S-ar putea să participi la o prelegere ori la o lansare de carte. Acest lucru ar putea face o diferență profundă în viața ta deoarece această persoană te poate inspira. Vei discuta la cină despre acest lucru cu partenerul tău. Relaxează-te și bucură-te de seara asta. Ți-ar putea schimba viața într-un mod foarte subtil.

Leu

Un eveniment social care presupune discutarea unor subiecte intelectuale ar putea avea loc astăzi. Ai putea decide să mergi cu iubitul tău. Este posibil să vă bucurați atât de mult de întâlnire, încât să rămâneți până târziu în noapte și apoi să petreceți încă o oră discutând . După aceea, s-ar putea întâmpla orice! În viitor, îți vei aminti această seară ca fiind magică. Profita din plin de ea!

Fecioară

O comunicare intensă ar putea avea loc astăzi între tine și iubitul tău, posibil despre viitorul vostru împreună. Este probabil să ducă la unele evoluții pozitive în viața ta, inclusiv o trecere la următorul nivel de angajament. Dacă ești singură poți cunoaște acum o persoană interesantă. 

Balanță

S-ar putea să te simți senzuală și pasională. Aceasta este seara perfectă pentru a programa timp cu prietenul tău. Te simți atrăgătoare, așa că veți avea o seară romantică împreună. 

Scorpion

Un eveniment social sau o adunare care implică muncă ar putea să te pună în contact cu oameni interesanți, inclusiv cu un potențial iubit. Dacă nu vrei să dai curs acestei oportunități, cel puțin te vei distra.

Săgetător

O relație romantică nouă sau pe termen lung ar putea avansa. Chimia dintre voi este puternică și sunteți compatibili. Este posibil să aibă loc niște discuții intense, dar sincere și pozitive despre viitorul relației, urmate de o întâlnire intimă.

Capricorn

Vei dori să te bucuri de plăcerea de a fi îndrăgostit. O întâlnire pasională ar putea avea loc la tine acasă, probabil după o masă minunată pe care ai pregătit-o. Ai putea avea o discuție sinceră despre viitorul relației. S-ar putea să decizi să te muți împreună cu prietenul tău. 

Vărsător

Un apel telefonic cald și interesant de la un iubit te face să-ți dorești o întâlnire.Aveți multe de spus, chimia dintre voi este intensă, așa că nu fi surprins dacă veți decide să avansați. 

Pești

Un profit financiar neașteptat, dar binevenit, ar putea duce la unele schimbări mult dorite în situația ta de viață. Poți decide să te muți ori  să  renovezi. Ori cineva se mută cu tine, ceea ce îți va schimba viața. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.