HOROSCOP

HOROSCOP 3 mai 2023: Ține-ți secrete atuurile


HOROSCOP 3 mai 2023: Ține-ți secrete atuurile

E.Ş. | 2023-05-03 00:00

HOROSCOP 3 mai 2023: Gemenii sunt confuzi, Racii au nevoie de relaxare, Leii sunt anxioși, Fecioarele categorice, Scorpionii sunt romantici, Săgetătorii distrași, Capricornii sunt bine dispuși, Vărsătorii echilibrați iar Peștii sunt calmi.

Berbec

Oferă-ți serviciile celor din jur. Generozitatea de a-ți împărtăși cunoștințele va fi răsplătită. Lucrurile ar putea fi destul de confuze la început, dar după ce începi să vorbești, vei fi surprins de cât de multe știi și cât de departe te pot duce mintea ta incredibilă, manierele și atitudinea sociabilă. Adresează-te celorlalți fără să pari arogant sau exigent.

Taur

Pare că lumea este împotriva ta. Sau opusul, că toți vor să-ți fie prieteni. Lucrurile sunt întotdeauna extreme pentru tine. Cea mai mică acțiune a altcuiva poate provoca tulburări în mintea ta dacă nu înveți să-ți controlezi emoțiile. 

Gemeni

S-ar putea să te simți confuz. Vestea bună este că lucrurile se vor limpezi pe parcursul zilei. Vei reveni la normal, gata să înfrunți lumea cu un spectacol dramatic de acțiune și aventură curajoasă.

Rac

S-ar putea să ai parte de o atmosferă ciudată despre o anumită situație. Instinctele îți vor spune însă dacă este sau nu ceva periculos. Dacă nu te simți în siguranță, găsește un alt loc unde să fii. Nu vei fi productiv într-un mediu în care nu te simți confortabil. De asemenea, te vei bucura mai mult dacă te poți relaxa.

Leu

Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale. Nu te baza pe alții pentru a-ți rezolva problemele. Te simți anxios, ceea ce te face să reacționezi exagerat la o situație care în mod normal nu te-ar deranja. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru a ieși din acest blocaj mental sau emoțional. Nu te baza pe ceilalți oameni să o facă pentru tine.

Fecioară

Este timpul să le arăți altor oameni că ai coloană vertebrală. S-ar putea ca până acum foarte puțini oameni să fi observat, deoarece ești atât de flexibil și adaptabil la schimbare. Astfel că oamenii pot crede că te pot controla. Demonstrează-le că nu este cazul, stabilindu-ți propria agendă și ținându-te de ea.

Balanță

S-ar putea să fii nerăbdător să începi proiecte noi astăzi, chiar dacă nu sunt neapărat gata sau bine gândite. Mai întâi trebuie să înveți că răbdarea este cheia. Ține-ți secrete atuurile. Încă nu trebuie să scoți toată artileria grea.

Scorpion

 Dacă ai o persoană specială în viața ta, aceasta este ziua perfectă pentru a-ți împărtăși sentimentele! Planifică o cină la lumina lumânărilor acasă doar pentru voi doi. Dar nu te simți presat să gătești o masă elaborată. Comandă mâncare chinezească și servește-o în vase din porțelan.

Săgetător

S-ar putea să nu ai chef să cooperezi astăzi. Cel mai probabil vei dori să lucrezi singur la proiecte, în ritmul tău. Probabil va trebui să ieși din carapacea ta și să interacționezi cu ceilalți. Este posibil săa i nevoie de sfaturi sau contribuții. Încearcă să nu fii prea abătut cu partenerul sau cu copiii tăi. S-ar putea să nu înțeleagă motivul real pentru care ești distras.

Capricorn

Ai o dispoziție bună și o mentalitate sănătoasă. Dacă te temi de evenimentele viitoare, vei reuși doar să îngreunezi drumul înainte, indiferent de ceea ce vei face. Atitudinea este totul. 

Vărsător

S-ar putea să descoperi că emoțiile tale sunt temperate astăzi, deoarece vrei să te întorci spre interiorul tău. Te surprinzi pe tine și pe cei din jurul tău atunci când decizi că tot ce vrei să faci este să intri în camera ta și să stai singur, în loc să te alături mulțimii de afară. Fă ceea ce ți se pare cel mai natural.

Pești

Puterea ta constă în resursele tale interioare Aceste resurse s-au deschis în tine. Vei descoperi că emoțiile tale sunt calme și sub control în fața haosului. Acest timp al noilor începuturi este extrem de important. Ar trebui să-ți cercetezi interioriul și să remedieze orice neplăceri care ți-ar putea crea probleme în viitor. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.