HOROSCOP

HOROSCOP 30 noiembrie 2021: Surprize în carieră


HOROSCOP 30 noiembrie 2021: Surprize în carieră

E.Ş. | 2021-11-30 00:07

Horoscop 30 noiembrie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în ceea ce priveşte cariera.

Berbec

Renunță la concluziile la care ai ajuns în legătură cu munca ta. Îți place sau nu, viața te duce pe alt drum. În mod normal, nu ai lua în considerare propunerile pe care oamenii ți le vor face acum. Ideile pot părea nebunești și neconcordante dar nu le exclude. 

Taur

Se pare că faci din nou progrese. Acum îți planifici viitorul, așa că te poți înscrie într-un program educațional sau vrei să faci o excursie. Nu fi atât de uimit de perspectiva strălucitoare de astăzi, încât să uiți de afacerea care merge bine. Acceptă această zi așa cum este, un scurt răgaz în mijlocul haosului. Mâine te vei întoarce revigorat la munca ta.

Gemeni

Aștepți cu nerăbdare o astfel de zi. Ce ușurare va fi după tensiunea din ultimele zile. Acesta ar fi un moment bun pentru a avea încredere într-un prieten apropiat. Te va ajuta să eliberezi o parte din presiunea pe care o simțiți în interior. Ai grijă să nu te relaxezi complet. 

Rac

Este o ușurare când ostilitățile se potolesc, nu-i așa? Se pare că oamenii ți-au închis ușile în mod repetat. Dar astăzi, o vizită sau o întâlnire îți va dezvălui câteva secrete. Problemele tale vor fi rezolvate în sfârșit? Dacă te hotărăști să-ți arăți originalitatea, vei reuși.

Leu

Azi ceva înflorește în tine. Presiunea puternică din ultimele câteva zile a scăzut și poți să-ți faci treburile cu inima ușoară. Ar fi o idee bună să acorzi mai multă atenție corpului tău. Fă sport și mănâncă mai sănătos.

Fecioară

Ultimele zile au fost de încercare, așa că acum ești surprins. Deși este posibil să nu încerci să te afirmi mai mult decât de obicei, vei primi complimente și felicitări. Profită de bucuriile care te așteaptă fără se despici firul în patru.

Balanță

Te bucuri de blândețea și relaxarea de astăzi. Vei fi mai vorbăreț decât de obicei și ai mai mult timp pentru familie. Ai o intuiție puternică. Ascult-o pentru că te va sfătui cu înțelepciune.

Scorpion

Aceasta poate fi o zi odihnitoare pentru tine, dar o perioadă de calm îți va face foarte bine. Configurația astrală de astăzi te va face să visezi și să-ți amintești copilăria. În loc să te stresezi cu privire la tot ceea ce nu poți să realizezi, acceptă schimbarea.

Săgetător

Este o zi ușoară. Viața devenise prea serioasă . Zâmbește și încearcă să ieși din rutina ta obișnuită. Ce rost are să muncești atât de mult dacă ajungi forte obosit seara? Fă o plimbare. 

Capricorn

E adevărat că nu mai ai zece ani, dar cine să spună că nu te poți întoarce din când în când la copilărie? Fără să mergi atât de departe încât să țopâi pe stradă ori să instigi la bătaie cu mâncare în restaurantul tău preferat, mergi la niște prieteni și distrează-te. Muncești din greu de mult timp și meriți puțină distracție.

Vărsător

Ești prea serios în acest moment. Ai mare nevoie să te înveselești. Dacă cineva te invită la un club de comedie, du-te. Poate că îți ia ceva timp să te adaptezi dar vei încheia seara râzând. 

Pești

Vânturi noi vor începe să îndepărteze norii negri care au plutit deasupra ta în ultima vreme. Ce ai putea dori mai mult? Mergi la o plimbare în parc. Vei respira mai bine și vei veni acasă odihnit. Încearcă să interacționezi mai mult cu oamenii din jurul tău. 

Sursa:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.