HOROSCOP

HOROSCOP 31 mai 2023: Energia pozitivă te impinge către muncă și sănătate


HOROSCOP 31 mai 2023: Energia pozitivă te impinge către muncă și sănătate

E.Ş. | 2023-05-30 23:48

HOROSCOP 31 mai 2023: Racii îi fac fericiți pe ceilalți, Scorpionii ies din zona de confort, iar Peștii relaționează remarcabil cu cei din jur.

Berbec

Este o perioadă de interacțiune pozitivă, de învățare și de îndrumare. Pot exista vești bune legate de bani, cadouri sau bonusuri. De asemenea, astăzi, relațiile sentimentale pot primi un impuls frumos pe măsură ce vă ascultați și vă susțineți unul pe celălalt.

Taur

Jupiter și Nodul Nord se îndreaptă spre alinierea în semnul tău, dragă Taur, punându-te într-o poziție fabuloasă pentru a întâlni oameni care te ajută să-ți sporești încrederea sau te încurajează să-ți atingi potențialul. Astăzi este, de asemenea, o zi bună pentru dragoste, iar oamenii sunt mai atenți cu tine decât de obicei.

Gemeni

Sunteți într-o perioadă excelentă pentru vindecare, pentru a lăsa o problemă în urmă sau pentru a obține mai multă liniște sufletească. Jupiter se aliniază cu Nodul Nord al Lunii, iar tu descoperi oportunități de a merge mai departe. Activitățile care vă liniștesc și vă sporesc încrederea sunt în centrul atenției.

Rac

Conexiunile pe care le faci acum te îndreaptă în direcția creșterii. Tot astăzi, poți fi destul de popular la locul de muncă și extreme de amabil. Prietenii pot fi o sursă de relaxare și vei face tot ce îți stă în putere pentru a-i face pe ceilalți fericiți.

Leu

Gravitați către informații, oameni sau situații care vă încurajează să creșteți, să faceți față unei provocări și să vă stabiliți obiectivele.Ești gata să ieși din zona ta de confort. Vei face unele sacrificii de bunăvoie pentru alții.

Fecioară

Cu o aliniere Jupiter-Nod, vor exista progrese legate de învățământul superior și călătorii. S-ar putea să vă conectați cu oamenii și informațiile potrivite pentru a simți că vă îndreptați unde doriți să mergeți. Gravitați spre activități informale și armonioase astăzi.

Balanță

Este momentul să-ți recunoști atașamentele și să examinezi ceea ce te ține pe loc. Personalitatea ta va fi punctul culminant și factorul major care contribuie la succesul tău. Este un moment bun pentru relațiile publice și relațiile cu șefii, părinții sau orice superior .

Scorpion

Forțe puternice te provoacă să ieși din zona ta de confort pentru a merge mai departe. Prin parteneriat sau cooperare cu ceilalți, veți obține echilibrul interior necesar pentru a vă atinge obiectivele personale. Tot astăzi, schimburile verbale pot fi minunate, iar experimentarea și explorarea ideilor pot fi revigorante.

Săgetător

Cu Jupiter aliniat cu Nodul Nord al Lunii, energia pozitivă te impinge către muncă și sănătate. S-ar putea să vă conectați cu persoane sau cu informații care încurajează creșterea și îmbunătățirea în aceste domenii. Organizarea obiceiurilor zilnice, a rutinelor și a programelor de sănătate  poate contribui la creșterea ta, pe plan profesional și personal.

Capricorn

Vă puteți extinde orizonturile personale prin recreere sau relații romantice. De asemenea, detoxifierea este benefică în acest moment. Energiile zilei sunt cooperante. Legătura cu ceilalți se desfășoară ușor, dar relația ta cu tine însuți este, de asemenea, în centrul atenției și poți să o îmbunătățești!

Vărsător

O temă centrală în viața ta este dezvoltarea sentimentului tău de securitate, atașamentul față de familie și viața de acasă. Ai mintea și inima deschise, astfel încât informațiile noi îți pot extinde perspectiva. Ai multă încredere în viața ta emoțională și capacitatea de a crește prin experiențele personale. Apar conexiuni sau oportunități norocoase pentru a vă îmbunătăți viața sau condițiile de trai.

Pești

Este o perioadă puternică pentru învățare, împărtășire și relaționare. Popularitatea ta crește în primul rând în jurul ideilor, abilităților și cunoștințelor tale sau a modului remarcabil în care comunici și te conectezi cu ceilalți. Venus și Ceres ajută la armonizarea relațiile sociale.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.