HOROSCOP

HOROSCOP 4 mai 2023: S-ar putea să nu te poți concentra pe munca ta


HOROSCOP 4 mai 2023: S-ar putea să nu te poți concentra pe munca ta

E.Ş. | 2023-05-04 00:00

HOROSCOP 4 mai 2023: Taurii sunt atrași de artă. Gemenii primesc mesaje enervante, Leii au nevoie de relaxare, Fecioarele au musafiri, Balanțele sunt atrase de spiritualitate, Scorpionii participă la o petrecere, Capricornii se gândesc să muncească mai puțin, Vărsătorii se îndrăgostesc iar Peștii nu se pot concentra.

Berbec

Ești artist, scriitor sau muzician? Dacă da, opera ta poate căpăta un ton mai impresionist. Ești mai interesat de a transmite sentimente și impresii decât detalii. S-ar putea să te surprindă că te gândești astfel. Acest impuls poate dispărea mâine, așa că acum este momentul să profiți.

Taur

Formele de artă inovatoare ar putea părea deosebit de atrăgătoare. Stai departe de magazinele de galerie, cu excepția cazului în care ești pregătit să faci achiziții serioase. Dacă ești mai interesat de muzică, s-ar putea să-ți descarci melodiile pe playerul tău MP3. Aceasta ar putea fi o nouă fază în gusturile tale artistice sau o tendință pe termen lung. Orice ar fi, distrează-te!

Gemeni

Crezi in fantome? Primești apeluri telefonice ciudate, e-mailuri, mesaje. Cei care le trimit vor închide ori greșesc destinatarul. Dacă sună cineva la ușă, când ajungi nu mai este nimeni. Toate astea te vor enerva, așa că încearcă să nu te gândești la ele. 

Rac

Primești o sumă de bani neașteptată. Probabil că nu va fi mare, dar va fi totuși binevenită. Poate că cineva ți-a datorat bani de mult timp și în cele din urmă îi rambursează. Sau ai putea vinde un obiect. Orice ar fi, poate vrei apoi să inviți un prieten la cină. Distrează-te!

Leu

Te-ai antrenat prea riguros în ultima vrem? Dacă da, s-ar putea să simți niște mici dureri musculare. Petrece timp îmntr-o cadă cu hidromasaj. Yoga sau tai chi te-ar putea ajuta astăzi.

Fecioară

Ai un sentiment că vei avea un musafir. Probabil că intuiția ta funcționează bine, cu excepția unui singur lucru. Probabil că vei avea mai mulți vizitatori. Unii prieteni vor să-ți împărtășească vești bune. 

Balanță

Prietenii tăi sunt interesați de astrologie sau chestiuni spirituale? Este posibil să ai mulți prieteni noi în aceste domenii. Ai multe de învățat de la toți și chiar mai multe pe care le puteți învăța împreună. 

Scorpion

Un iubit dă o petrecere. Ar putea fi interesant să te familiarizezi cu prietenii iubitului tău pe care nu l-ai întâlnit încă. Unii dintre ei sunt probabil inteligenți, interesanți, în profesii fascinante. Unul dintre ei ar putea recomanda câteva cărți pe care cu siguranță vei dori să le citești. 

Săgetător

Te gândești la o excursie, poate într-un loc pe care ai visat mereu să-l vizitezi? Dacă ai îndoieli, calculează-ți bugetul și s-ar putea să fii surprins. Invită un prieten sau iubit să te însoțească. O astfel de călătorie îți poate stimula creșterea personală.

Capricorn

Valorile materiale pot păli astăzi pe lângă cele spirituale. S-ar putea să te gândești să te retragi din tumultul orașului. Nu fi prea dur cu tine dacă bucuria ta de plăcerile lumești revine mâine. Astfel de schimbări vin treptat.

Vărsător

Un iubit actual sau potențial poate să-ți pară persoana perfectă. Ești romantic astăzi dat nu privi prin ochelari roz. Încearcă să păstrezi o anumită rezervă. Probabil că încrederea în tine a fost ceea ce l-a atras pe acest iubit. 

Pești

S-ar putea să nu te poți concentra pe munca ta astăzi. Capul tău s-ar putea să fie în nori și ochiul tău pentru detalii te poate dezamăgi oarecum. Aceasta nu este o zi bună pentru a aborda sarcini noi, dificile sau complicate. Concentrează-te pe rutine, pe care le poți face fără să stai pe gânduri. Așa vei trece peste zi fără a te stresa. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.