HOROSCOP

HOROSCOP 5 mai 2023: Chestiunile legate de bani sunt în centrul atenției


HOROSCOP 5 mai 2023: Chestiunile legate de bani sunt în centrul atenției

E.Ş. | 2023-05-04 23:35

HOROSCOP 5 mai 2023: Taurii au nevoie de răbdare, Gemenii și Vărsătorii au probleme de comunicare, Racii se ocupă de bani, Leii nu au chef de muncă, Scorpionii trebuie să rezole unele lucruri urgente, Săgetătorii discută cu un prieten, Capricornii se ocupă de documente financiare iar Peștii primesc semnale spirituale.

Berbec

Energia creativă poate fi mare dar s-ar putea să nu o poți folosi așa cum ți-ai dori. Poate că nu ai un proiect la care să lucrezi sau te simți blocat. Ai idei, dar nu știi ce să faci cu ele. Cel mai bine ar fi să le scrii. 

Taur

Un membru al familiei se poate retrage de la tine. Această persoană pare să treacă printr-o criză emoțională dar nu poate să se dezvăluie acum. Vrei să o forțezi dar asta ar putea fi o greșeală. Așteaptă momentul potrivit. Fii răbdător.

Gemeni

Ai putea primi niște telefoane ciudate astăz. Ar putea exista câteva blocări, numere greșite sau prieteni care uită de ce au sunat! Comunicarea este afectată așa că alegeți cuvintele cu grijă fără să intri în prea multe detalii și întreabă dacă ceilalți au înțeles. 

Rac

Chestiunile legate de bani sunt în centrul atenției. Ești mai puțin pragmatic decât de obicei și asta te enervează dar ești perfect capabil să te descurci cu finanțele tale. Nu-ți face griji. Îți vei reveni într-o zi sau două.

Leu

Te ocupi de un proiect creativ captivant cu un partener. Ești dornic să mergi mai departe, astfel încât să îl poți prezenta publicului. Dar s-ar putea să te simți distras și incapabil să te concentrezi asupra muncii tale. Nu te supara prea tare. Aceste lucruri se întâmplă. Ai răbdare și așteaptă până mâine.

Fecioară

Dacă ai plănuit să-ți petreci o zi meditand, acum este momentul. Ai și inspirație artistică. Nu te aștepta însă să te ocupi de lucruri practice. 

Balanță

Ești emoțional și asta își afectează comunjicarea cu persoanele apropiate. Reacționezi exagerat la comentarii ocazionale și inofensive. Ar putea rezulta certuri pentru nimic, ceea ce va crește inutil stresul. Dacă a existat vreodată o zi în care să te gândești înainte de a vorbi, aceasta este.

Scorpion

Un apel telefonic te-ar putea informa cu privire la dificultățile de acasă care necesită rezolvare imediată. Nu este nimic alarmant, doar una dintre acele mici bătăi de cap iritante care necesită atenție. Rezolvă lucrurile eficient, astfel încât să poți reveni la activitățile tale. 

Săgetător

Un prieten sau o cunoștință de departe te-ar putea suna astăzi, poate pentru a-și anunța vizita. Acest lucru ar putea să nu fie convenabil acum și ar putea să te pună într-o dilemă dacă să fii sau nu de acord. Decizia ta se reduce la cât de mult îți pasă de această persoană și cât de mult vrei să o vezi. Gândește-te bine înainte de a spune da sau nu.

Capricorn

Documentele financiare îți dau bătăi de cap. S-ar putea să nu fii în starea de spirit potrivită acum, așa că dacă nu este urgent, așteaptă o zi sau două. Dacă trebuie să ai grijă imediat de asta, discută cu cineva. 

Vărsător

Conștientizarea intelectuală se luptă cu îndoielile emoționale. Comunicarea poate fi vagă și ușor de interpretat greșit cu partenerul, așa că alege cuvintele cu atenție, chiar dacă poate fi dificil să le găsești pe cele potrivite. 

Pești

Intuiția ta operează la un nivel înalt dar s-ar putea să nu poți înțelege impresiile spirituale pe care le primești. Emoțiile, imaginile și simbolurile de la alții și planul astral ar putea fi vagi și ușor de interpretat greșit. Ar putea fi totuși importante. Notează-le și privește-le într-o altă zi. Atunci ar trebui să le poți înțelege.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.