HOROSCOP

HOROSCOP 5 octombrie 2022: Ai grijă la cumpărăturile impulsive


HOROSCOP 5 octombrie 2022: Ai grijă la cumpărăturile impulsive

E.Ş. | 2022-10-04 23:21

HOROSCOP 5 octombrie 2022: Berbecii câștigă mai mulți bani, Taurii sunt pasionali, pentru Raci se amână o întâlnire, Leii și Capricornii sunt în dispoziție de dragoste, Fecioarele sunt creative, Balanțele vor o întâlnire romantică, Scorpinilor li se amână un plan cu iubitul, Săgetătorii au mult de muncă, Vărsătorii au un accident casnic iar Peștii au parte de o surpriză.

Berbec

Astăzi s-ar putea să găsești o strategie de a câștiga bani în plus pentru a te pregăti să mergi mai departe cu viața și ambițiile tale. Planul l-ai putea face împreună cu partenerul tău sau cu prieteni apropiați. Ai grijă la cumpărăturile impulsive online.

Taur

Natura ta este mai pasinală decât de obicei. Atmosfera de sărbătoare din jurul tău dă naștere unor sentimente calde, intime, care apropie prietenii și cuplurile, așa că pregătește-te pentru momente bune și emoție în casă în seara asta,. Optimismul și entuziasmul ar trebui să umple aerul. Te vei simți în siguranță și conforta.

Gemeni

Un card, un e-mail sau un apel telefonic a-i putea primi de la un frate ori o altă rudă. Este o șansă bună de a remedia o ceartă veche cu această persoană, dar nu fi tentat să începi alta! Emoțiile sunt intense acum și nu este nevoie de prea mult pentru a izbucni un conflict. S-ar putea să vrei să ieși și să faci câteva cumpărături, dar fii atent. Traficul ar putea fi aglomerat.

Rac

Întâlnirea cu un prieten ar putea fi amânat, iar acest lucru s-ar putea să te îngrijoreze. Va fi necesar un efort deosebit pentru a face astăzi ce ți-ai propus. Ai putea avea niște treburi urgente de finalizat, dar străzile și magazinele pot fi pline de oameni nerăbdători. Relaxează-te, respiră profund și evocă fiecare energie pe care o ai. Nu vrei să amâni nimic acum.

Leu

O relatie de dragoste ar putea capata un aspect mai spiritual, creând dorinta ca sufletele voastre sa se apropie. Puteți experimenta un sentiment mai apropiat de intimitate. S-ar putea să petreceți timp cu prieteni comuni,distrându-vă, dar în același timp fiind nerăbdători să rămâneții singuri. 

Fecioară

Inspirația îți trezește creativitatea. Este posibil să simți un impuls neașteptat de a scrie, picta, desena sau compune ceva muzică. Poate vrei să te izolezi, ceea ce ar putea cauza unele probleme cu prietenii și membrii familiei. Nu ignora acest imbold, însă. După cum știi, inspirația poate dispărea la fel de repede cum vine.

Balanță

Ai fost foarte ocupat, din punct de vedere profesional și social, iar acum probabil că tânjești după o întâlnire romantică. Dacă te afli într-o relație, acum planifică o întâlnire romantică. Dacă ești singur, nu fi surprins dacă pe scenă apare cineva nou. Te-ai putea îndrăgosti la prima vedere sau un vechi prieten ți-ar putea apărea brusc diferit.

Scorpion

Probabil că ai vrea să petreci ceva timp singur cu partenerul tău, dar preocupările legate de carieră ale iubitului tău ar putea sta în cale. O oportunitate neașteptată trebuie explorată imediat, așa că este posibil să nu puteți petrece timp împreună acum. Contactul cu prietenii s-ar putea dovedi, de asemenea, frustrant, deoarece toată lumea este ocupată.

Săgetător

Un coleg de muncă ar putea fi plecat, iar acest lucru îți crește cantitatea de muncă pe care trebuie să o faci, provocând efort și supărare, mai ales dacă nu ești familiarizat cu treaba acestuia. Nu încerca să faci totul deodată. Un membru îndepărtat al familiei de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea suna din senin și ai putea petrece o jumătate de oră fericită.

Capricorn

Te poți simți deosebit de senzual. Sexul și romantismul sunt probabil în mintea ta. Romanele și filmele romantice pot părea deosebit de atrăgătoare acum, la fel ca paturile confortabile și băile calde. Planifică o seară romantică cu persoana specială din viața ta, dacă este posibil. Poate o cină specială la lumina lumânărilor acasă.

Vărsător

Un accident minor ar putea avea loc astăzi acasă, dar nu-ți face griji. În cele din urmă, va provoca mai mult râs decât rău. Îți vei dori ca locul să arate grozav pentru că un prieten apropiat sau un iubit ar putea veni în vizită. Este indicată o conversație intimă sau o întâlnire pasională. Stăpânește-ți tentația de a te răsfăța cu prea multă mâncare sau băutură.

Pești

Ar putea sosi un pachet neașteptat, eventual expediat de departe. Circumstanțele ar putea fi destul de ciudate. Prietenii sau rudele la care s-ar putea să nu te aștepți ar putea să sune sau să trimită mesaje, iar tu ai putea să întârzii. Nu te epuiza. Te vei distra!

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.