HOROSCOP

HOROSCOP 6 octombrie 2022: Planurile tale dau rezultate


HOROSCOP 6 octombrie 2022: Planurile tale dau rezultate

E.Ş. | 2022-10-05 23:12

HOROSCOP 6 octombrie 2022: Berbecii plănuiesc o cină romantică, Taurii fac jocuri nepotrivite, Gemenii vor să fie independenți, Racii sunt posesivi, Leii găsesc defecte partenerului, Fecioarele sunt prea raționale, Balanțele visează, Scorpionii au așteptări prea mari, Săgetătorii își transformă visele în realitate, Capricornii nu se conectează cu persoana iubită, Vărsătorii sunt preocupați de un proiect, iar Peștii trebuie să accepte și lucrurile spontane.

Berbec

Surprinde-ți persoana iubită cu o cină romantică în seara asta. Însoțește-o într-o plimbare imaginară pe un covor magic în locuri fantastice care încurajează o dispoziție jucăușă și o atitudine lipsită de griji. Decorează-ți casa cu lumânări și arde niște tămâie. Crează o stare de spirit care va calma mintea și sufletul. 

Taur

Când vine vorba de relații romantice, s-ar putea să descoperi că te joci de-a v-ați ascunselea în loc să depui efortul de a consturi o prietenie, încredere și onestitate. S-ar putea să încerci intenționat să te ascunzi pentru a testa rezistența celuilalt. Poate vrei însă o nouă abordare acum, una care implică un efort de conectare, în loc să te distanțezi.

Gemeni

Ești predispus să fii oarecum volubil când vine vorba de dragoste. Cheia pentru tine acum este libertatea. Problema cu această mentalitate este că ar putea fi interpretată greșit. Partenerul tău poate crede că pur și simplu nu mai ești interesat. Amintește-i  că este în regulă să iubești, în timp ce ai nevoie de timp și spațiu pentru a face lucrurile pe cont propriu.

Rac

S-ar putea să fii confuz când vine vorba de chestiuni sentimentale. Poate te simți păcălit atunci când persoana pe care o iubești nu îți acordă o atenție în fiecare moment. Securitatea ființei tale este responsabilitatea ta, nu a altcuiva. Găsește o modalitate de a îți încorpora visele tale în visele altora, în loc să te îndrepți spre obiective opuse.

Leu

Imaginația ta de basm, despre cum ar trebui să se desfășoare viața ta romantică, te conectează cu multe oportunități diferite. Indiferent dacă realizezi sau nu, situația optimă pe care o cauți este la îndemâna ta. Asigură-te că nu încerci să-ți manipulezi partenerul pentru a deveni persoana care vrei tu să fie. Dacă ești nemulțumit în relația ta, poate că trebuie să găsești pe altcineva.

Fecioară

Visele tale funcționează destul de bine în capul tău dar problema acum este cum să le transformi într-un fel de scenariu din viața reală. Ai grijă la o abordare prea intelectuală. Când vine vorba de relații, lucrurile nu se întâmplă logic sau rațional. Va trebui să lași o mare parte la voia întâmplării, așa că învață să te descurci cu lucrurile pe măsură ce vin.

Balanță

Dragostea și relațiile personale sunt probabil să capete un ton mult mai visător și mai romantic. Ochii tăi  străluceasc în timp ce vorbești sau chiar te gândești la o persoană de care te simți atras. Strălucirea inconfundabilă care te înconjoară este probabil să-i atragă pe alții alături de tine, chiar dacă nu ești în căutarea unei relații romantice chiar acum.

Scorpion

Când vine vorba de relațiile cu ceilalți, ai grijă că insiști ca totul să fie făcut doar în felul tău. S-ar putea să ai așteptări atât de mari de la partenerul tău, încât acesta nu va putea niciodată să se ridice la standardele tale. Practic, pregătești scena eșecului fiind prea rigid.

Săgetător

Fanteziile tale ar putea deveni realitate, mai ales când vine vorba de relații. Acesta ar putea fi momentul la care ai visat mereu, așa că pregătește-te. Persoana atrăgătoare și romantică din colț a fost cu ochii pe tine toată noaptea. Amintește-ți că toate visele pot deveni realitate într-o zi ca cea de astăzi.

Capricorn

Deși în mod normal îți place ca toate relațiile tale romantice să fie extrem de reconfortante, s-ar putea să descoperi că acest lucru nu este întotdeauna posibil. Există o deconectare între tine și un partener apropiat, care ar putea fi greu de remediat. Timpul este într-adevăr singurul lucru care poate rezolva acest tip de problemă. Amintiește-ți că toate relațiile tale nu pot merge întotdeauna exact conform planului.

Vărsător

Un proiect creativ la care ai lucrat poate ajunge la un apogeu. Discută progresul tău cu alții și simte-te liber să faci o critică informală pentru a obține feedback sincer despre munca ta. Ia în considerare modalități prin care îi poți provoca pe cei din jur cu talentul tău.

Pești

Fii conștient de faptul că dragostea este probabil să fie deghizată astăzi. Există ceva fantezist în modul în care se va manifesta această nouă dragoste, așa că pregătește-te. Să nu crezi că dragostea trebuie întotdeauna planificată și calculată. Există un puternic sentiment de spontaneitate asociat cu interesul amoros delicios al zilei. Nu-i respinge pe cei care nu par a fi suficient de practici sau de captivanți pentru tine.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.