HOROSCOP

HOROSCOP 9 mai 2023: Mai puțin înseamnă mai mult


HOROSCOP 9 mai 2023: Mai puțin înseamnă mai mult

E.Ş. | 2023-05-09 00:00

HOROSCOP 9 mai 2023: Berbecii împărtășesc informațiile cu cei din jur, Taurii văd dincolo de aparențe, Gemenii găsesc înțelegere, Leii se împacă cu un membru al familiei, Fecioarele își sintetizează frământările, Capricornii pun capăt unor relații, Vărsătorii stabilesc limite, iar Peștii trebuie să ia lucrurile mai ușor.

Berbec

Împărtășește-ți abilitățile. Vei descoperi că, pe măsură ce te implici în rolul de profesor, învețimai mult decât dacă îți păstrezi cunoștințele fără să le împărtășești. Vei fi provocat în moduri în care nici măcar nu credeai că sunt posibile. Poate că vei fi forțat să faci puțină cercetare atunci când apar întrebări la care nu știi cum să răspunzi.

Taur

Nu subestima puterea altor oameni. Deși aparențele îți spun altceva, vei descoperi multă înțelepciune. Vei obține multe informații utile. 

Gemeni

Amintește-ți că există o forță binevoitoare care te iubește. Există întotdeauna un umăr pe care să plângi, chiar dacă nu este unul tangibil. Chiar și în momentele tale cele mai întunecate, nu ești niciodată singur. Lasă aceste cunoștințe să te poarte de-a lungul zilei. Simte-te liber să le spui și altor oameni. 

Rac

Nu ezita să spui ceea ce este evident, chiar dacă sună ciudat. De multe ori oamenii ezită să vorbească despre ce simt cu adevărat, crezând că este evident. Adevărul este însă că majoritatea oamenilor nu știu ce gândesc alții și probabil nu înțeleg semnalele subtile pe care le transmiți.

Leu

Cauți sfaturi la persoane mai în vârstă. Este posibil ca relațiile cu acestea să fie foarte bune și descoperi astfel că poți depăși barierele cu un membru al familiei. Fă un efort pentru a repara relația.

Fecioară

S-ar putea să descoperi că o mare parte din frământările tale interioare se rezumă la doar unul sau două lucruri importante. Lasă cuvintele tale scrise să exprime acest lucru cât mai succint posibil.

Balanță

Doar pentru că emoțiile tale sunt rezervate sau sumbre nu înseamnă că nu ar trebui să le împărtășești altora. Treci peste dificultăți analizându-ți sentimentele și gestionându-le cu cineva apropiat. Limitează interacțiunea la o singură persoană odată.

Scorpion

S-ar putea să fie nevoie să sari la multe persoane și situații diferite dar ceva te reține. Ascultă această voce interioară care îți cere să fii conservator. Ai multe lucruri mai profunde de spus atunci când îți filtrezi gândurile printr-o pâlnie mare. Fii deschis și accepți multe lucruri, dar permite-ți doar o ieșire limitată.

Săgetător

Simți că ai o piatră legată de spate. Cu cât mergi mai departe cu această încărcătură, cu atât mergi mai încet și cu atât vei fi mai cocoșat până când ajungi la destinație. Ți-ai scos piatra din rucsac? Realizează că această pauză în călătoria ta te va ajuta mult mai bun pe termen lung și te va scuti de o mare efort fizic.

Capricorn

Simte-te liber să rupi legăturile cu anumiți oameni acum. S-ar putea să investești prea mult din tine în viața altora. S-ar putea să nu realizezi cât de mult te taxează acest tip de acțiune până nu scapi de bagajele inutile.

Vărsător

Mai puțin înseamnă mai mult, ar trebui să fie motto-ul tău pentru astăzi. Cu cât reduci mai mult în anumite domenii ale vieții, cu atât deschizi mai mult spațiu pentru lucruri noi și interesante. Continuă și spune nu oamenilor și nu te simți rău pentru asta. Ai grijă de tine și de nevoile tale la fel de mult pe cât ai grijă de nevoile oamenilor din jurul tău.

Pești

S-ar putea să ți se ceară să încetinești. Indiferent dacă acest lucru vine sub forma unei amenzi de circulație sau a unei zgârieturi la genunchi, trebuie să asculți acest mesaj. Cheia pentru tine acum este să nu devii prea emoțional ca urmare a acestei încetiniri. Să știi că este pentru binele tău. Nu te plânge de asta, doar fă-o!

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.