HOROSCOP

HOROSCOP de weekend 19 - 20 decembrie: Totul este despre relaxare și oameni dragi


HOROSCOP de weekend 19 - 20 decembrie: Totul este despre relaxare și oameni dragi

E.Ş. | 2020-12-19 00:08

Horoscop de weekend 19-20 decembrie 2020: Sfârșitul acestei săptămâni înseamnă multă relaxare pentru Berbeci, Gemenii și Balanțele sunt înconjurați de oameni dragi, iar Peștii își dedică timpul amenajării locuinței. Citește horoscopul complet al weekendului 19 - 20 decembrie:

Berbec

Weekendul acesta este despre relaxare. Astfel, iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai.

Taur

Ești mai analitic decât în mod normal. Prin urmare, weekendul acesta te găsește în compania propriei persoane încercând să-ți dai seama care sunt greșelile făcute în trecut.

Gemeni

Weekendul acesta petreci timp alături de o persoană importante pentru tine. Discuțiile pe care le aveți te ajută să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Rac

Înveți să nu mai ai așteptări atât de mari de la persoanele din jurul tău, ci să lași lucrurile să meargă de la sine. Astfel, ajungi într-un punct în care înveți din experiențele persoanelor din jurul tău.

Leu

Weekendul acesta ești pus pe fapte. Astfel, te ocupi de toate lucrurile pe care nu ai putut să le duci la bun sfârșit de-a lungul săptămânii și reușești să înveți lucruri noi.

Fecioară

În acest weekend, ești în căutarea adevărului. Vrei să știi răspunsurile la niște întrebări care te preocupă de mult timp.

Balanță

Sensibilitatea te caracterizează, în acest weekend, și înveți să o folosești pentru a te dezvolta pe plan artistic. În plus, te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta.

Scorpion

Vrei să faci o mulțime de lucruri, însă ai impresia că nu ai suficient timp la dispoziție. Încearcă să iei lucrurile pe rând și să te organizezi puțin, în acest weekend.

Săgetător

Știi foarte bine ce îți dorești de la viitor și, astfel, reușești să îți faci un plan bine pus la punct. În plus, în acest weekend muncești mai mult decât în mod normal pentru obiectivele pe care le ai.

Capricorn

Weekendul acesta este despre studiu. Simți că ai rămas în urmă cu informațiile, așa că îți dedici puțin timp pentru a citi și a te bucura de compania cărților.

Vărsător

Te gândești la viitor, dar și la lucrurile pe care le poți face în prezent pentru persoanele importante din viața ta. Încearcă să nu uiți de propria persoană.

Pești

Weekendul acesta este despre locuință. Astfel, în mare parte din timp te ocupi de treburile casnice, dar reușești să petreci timp și în compania familiei.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.