HOROSCOP

HOROSCOP de weekend 9-10 octombrie 2021: Noi provocări pentru mai multe zodii


HOROSCOP de weekend 9-10 octombrie 2021: Noi provocări pentru mai multe zodii

E.Ş. | 2021-10-08 23:52

Tindem să ne enervăm din orice, mai ales pe plan relaţional unde exagerăm în manifestarea iubirii şi devenim uşor sufocanţi sau, la polul opus, prea detaşaţi. Mâine este o zi excelentă pentru întâlniri cu persoanele dragi, în special cu familia. Iar duminică revenim la tendinţa de a exagera lucrurile, aşa că mare atenţie.

Horoscop 9 octombrie 2021 Berbec

Pe Berbeci, ceva îi opreşte să semneze contracte, documente. Însă, dacă aveţi de luat decizii majore, o cunoştinţa va fi alături de voi, spun astrele.

Horoscop 9 octombrie 2021 Taur

Taurii sunt preocupaţi de o problemă pe care o au cu un coleg de serviciu sau chiar cu şeful. Acceptaţi cu greu criticile, deşi, ar trebui să fiţi puţin mai deschişi.

Horoscop 9 octombrie 2021 Gemeni

Nativii Gemeni au azi un magnetism aparte, iar asta îi avantajează în comunicare. Însă dacă plănuiţi o vacanţă sau scurtă călătorie, s-ar putea să nu aveţi bugetul necesar.

Horoscop 9 octombrie 2021 Rac

Persoana iubită se împotriveşte privind o investiţie pe care Racii vor să o facă pentru casă. Voi aveţi banii necesari, deci, trebuie doar să vă decideţi dacă merită.

Horoscop 9 octombrie 2021 Leu

Leii au noroc în tot ce ţine de prieteni, chiar şi dacă se ajunge la dezbateri. Dar conflictele nu sunt excluse azi, decât dacă vorbim de partenerul de viaţă cu care vă înţelegeţi perfect.

Horoscop 9 octombrie 2021 Fecioară

La polul opus, Fecioarele sunt în contradicţie cu persoana iubită indiferent de subiect. Aprecierea vine din partea celor din jur.

Horoscop 9 octombrie 2021 Balanță

În ceea ce le priveşte pe Balanţe, energia lipseşte. Cu toate acestea, pe plan amoros sunteţi printre norocoşi şi aveţi şansa să vă demonstraţi valoarea în ochii celorlalţi.

Horoscop 8 octombrie 2021 Scorpion

Scorpionii se retrag în singurătate. Nu vreţi să fiţi sociabili şi vă va ieşi de minune, aşa că reflectaţi asupra chestiunilor importante care necesită atenţia voastră.

Horoscop 9 octombrie 2021 Săgetător

Săgetătorii au nevoie de bani ca să poată pune în aplicare ideile lor. Ai aveţi susţinere necondiţionată de la prieteni.

Horoscop 9 octombrie 2021 Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să fie atenţi cum se exprimă. Un cuvânt poate schimba radical situaţie, atât pozitiv, cât şi negativ.

Horoscop 9 octombrie 2021 Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să fie timizi, ci să se facă văzuţi. Puteţi lua în considerare înscrierea la un curs de perfecţionare.

Horoscop 9 octombrie 2021 Pești

Iar Peştii nu sunt foarte prietenoşi, ci vor să stea mai mult singuri. Ascultaţi-vă intuiţia dacă aveţi de făcut alegeri majore.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.