HOROSCOP

Horoscop săptămâna 15-21 noiembrie: Complicații în plan financiar pentru acești nativi


Horoscop săptămâna 15-21 noiembrie: Complicații în plan financiar pentru acești nativi

PUTEREA24 | 2021-11-14 23:00

Horoscopul săptămânii 15- 21 noiembrie 2021! Pe data de 17,18 noiembrie Marte este în opozitie cu Uranus, ceea ce aduce pentru nativi mai multă atenție în ceea ce privește puterea, iar pe 19 noiembrie este Eclipsă de Lună în Taur și anunță situații neprevăzute, schimbări la nivel individual și o mare atenție pe plan financiar.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Berbec

 În această săptămână, nativii din zodia Berbec se confruntă cu probleme pe plan financiar și este posibil ca această situație să se răsfrângă asupra celor din jur. Vor trebui să fie mai atenți la cheltuieli, să-și păstreze calmul și să găsească soluții, iar pe plan profesional au șanse să primească o oportunitatea foarte bună.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Taur

Nativii din zodia Taur au nevoie de o pauză de la toate activitățiile zilnice. Este posibil să se lovească de situații neprevăzute pe planul profesional, și fac câteva schimbări în ceea ce privește viața lor sentimentală.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână agitată și este posibil să simtă nevoia de mai mult timp liber cu ei înșiși.

Se confruntă cu probleme de sănătate și vor avea nevoie de ajutorul unui prieten apropiat, pentru a trece peste aceste momente.

 Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Rac

În această săptămână, nativii din zodia Rac sunt dezamăgiți de câțiva prieteni și decid să renunțe la ei. Pe plan profesional își fac planuri de a avansa în carieră, iar pe plan sentimental încep un nou capitol, dar totodată închid altul vechi.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Leu

Nativii din zodia Leu fac o schimbare pe plan profesional. Vor face o analiză a tuturor posibilităților și iau o decizie ce le schimbă total viitorul carierei. Pe plan sentimental vor exista câteva tensiuni și vor trebui să găsească o soluție cât mai rapid.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână aglomerată din punct de vedere profesional. Se ocupă de acte și fac mai multe drumuri în interes de serviciu, iar pe plan financiar este posibil să primească vești foarte proaste, ce îi va demoraliza din toate punctele de vedere.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Balanță

Nativii din zodia Balanță se implică în proiecte noi, ce țin de casă. Fac câteva modificări prin casă și sunt șanse să întâmpine probleme în ceea ce privește bugetul. Pe plan sentimental au parte de o întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Scorpion

În această săptămână, nativii din zodia Scorpion se axează pe plan profesional și pot avea tendința de a-și neglija partenerul de viață. Este important să găsească un echilibru între cele două, iar pe plan financiar vor fi nevoiți să-și asculte intuiția.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător muncesc foarte mult în această săptămână și nu este exclus ca la un moment dat să apară probleme de sănătate. Este indicat să nu se suprasolicite foarte mult și să stea departe, cel puțin o perioadă, de tot ceea ce îi afectează.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt creativi și vin cu cele mai bune idei la locul de muncă. Pun pe primul loc viața sentimentală și au parte de multe momente romantice în această săptămână, iar pe plan financiar profită de o oportunitate de a face mai mulți bani.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se simt neînțeleși în această săptămână. Au nevoie de mai multă atenție, iar spre weekend încep să renoveze sau să repare prin casă. Pe plan financiar se anunță șanse de a investi o sumă mare într-o afacere profitabilă.

Horoscopul 15- 21 noiembrie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt introvertiți și nu stau foarte bine la capitolul comunicare, ceea ce poate creea confuzie în rândul celor din jur. Pe plan profesional muncesc mai mult decât ar trebui și este posibil să se simtă epuizați, iar în weekend decid să mediteze mai mult, pentru un echilibru mai bun în viața lor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.