HOROSCOP

Horoscopul lunii MAI. Va fi o lună de sărbătoare


Horoscopul lunii MAI. Va fi o lună de sărbătoare

E.Ş. | 2023-05-02 00:00

Horoscopul lunii MAI: Mai va fi o lună de sărbătoare. Jupiter, cea mai benefică dintre toate planetele, revine în mers direct pe 27 aprilie, ceea ce va da o undă verde energiilor pozitive care au fost în așteptare timp de o lună. Mercur, planeta tehnologiei și comunicațiilor, care a început să retrogradeze pe 21 aprilie, va reveni și ea în mers direct din 15 mai. Jupiter și Mercur, ambele planete benefice, vor aduce noroc și o stare generală de bine pentru aproape toate semnele zodiacale.

Berbec

Pentru persoanele născute în Berbec, ar putea exista unele presiuni la locul de muncă și provocări. Cheltuielile ar putea fi foarte mari, iar profiturile medii. Berbecii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, mai ales în legătură cu stomacul.  S-ar putea să vă simțiți anxioși și tulburați.

Taur

Nativii zodiei Taur trebuie să depună mult efort  în această lună. Unele întârzieri și obstacole la locul de muncă pot provoca momente de anxietate. S-ar putea să aveți griji inutile și insomnie. Este posibil ca Taurii singuri să nu își găsească partenerul potrivit acum. De asemenea, există o lipsă de armonie între membrii familiei.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor avea ocazia să strălucească la locul de muncă și ar trebui să fie atenți pentru a nu lăsa aceste șanse să le scape printre degete. Sunt indicate câștiguri financiare, mai ales în prima jumătate a lunii. Răsfățați-vă cu yoga și meditație pentru a vă calma în această perioadă. Relațiile amoroase se vor îmbunătăți.

Rac

Racii vor avea un început dezamăgitor al lunii mai. Rezultatele pe care le-ați sperat și așteptat s-ar putea să nu vină decât mai târziu. În ciuda faptului că lucrezi foarte mult, te vei confrunta cu multe obstacole. Oamenii îndrăgostiți ar trebui să fie atenți la relația lor și să fie comunicativi și expresivi.

Leu

Luna aceasta va fi extrem de bună pentru carieră și finanțe. Trebuie doar să-ți ții egoul în frâu și să fii prietenos la locul de muncă. Nu te baza prea mult pe colegii tăi. Obții cele mai bune rezultate lucrând singur. În mai te vei bucura de o sănătate bună. Vei fi entuziast și plin de energie. Mâncarea sănătoasă și câteva exerciții fizice vă vor menține într-o stare excelentă.

Fecioară

Luna Mai 2023 este o lună cu noroc pentru nativii Fecioare. Munca din greu pe care ai depus-o va da rezultatele așteptate. S-ar putea să obții o promovare sau o creștere de salariu. Activitatea ta va fi apreciată și răsplătită.

Balanță

Oamenii de afaceri născuți în această zodie vor avea rezultate în mai și vor obține profituri bune. Este posibil ca finanțele să se îmbunătățească și este posibil să puteți face niște investiții favorabile. Este un moment bun pentru un control de sănătate. Ai grijă de tine, fii pozitiv și menține-ți corpul hidratat. În privința dragostei, aveți răbdare unul cu celălalt și încercați să acordați spațiu partenerului dvs. Evită izbucnirile emoționale și ai răbdare cu familia și prietenii. Încercați să nu folosiți cuvinte dure.

Scorpion

S-ar putea să apară unele erori la locul de muncă, ce pot duce la întârzieri și termene limită. Scorpionii trebuie să se concentreze asupra activității lor profesionale. Trebuie să ai răbdare, să fii mai determinat  și mai organizat la locul de muncă. Sănătatea va fi bună, dar începutul lunii vă poate aduce dureri de cap și insomnie. Acest lucru se va îmbunătăți pe parcurs. Relațiile conjugale ar putea fi tensionate.

Săgetător

Luna mai este foarte promițătoare pentru nativii din Săgetător. Anunță promovări la locul de muncă și bani mai mulți. Dorințele legate de carieră vor fi împlinite. Stai bine și cu sănătatea.  Vei fi plin de energie și entuziasm. Mai este o lună excelentă și pentru relațiile sentimentale. Cei îndrăgostiți se vor bucura de fericire alături de partenerii lor și s-ar putea să se căsătorească. Pacea și armonia vor predomina între prieteni și familie.

Capricorn

Capricornii ar putea călători în străinătate după data de 15 a lunii, cu rezultate excelente care vă vor câștiga respectul celor din jur. Veniturile vor fi bune, dar și cheltuielile vor fi mari. Sănătatea va avea mici suișuri și coborâșuri în ceea ce vă privește, dar nimic îngrijorător. Nu este o lună foarte bună pentru îndrăgostiți, apar certuri, dizarmonie și neînțelegeri.

Vărsător

La începutul lunii, vor apărea oportunități excelente în cariera Vărsătorilor și se vor bucura de beneficii la locul de muncă. După 15 mai, lucrurile s-ar putea complica. Nu semnați niciun act la job sau în afaceri și, dacă totuși trebuie, faceți-o înainte de data de cincisprezece.

Pești

Începutul lunii va fi stresant pentru tine. Nu-ți pierde calmul, ai răbdare și lucrează cu sârguință pentru a-ți atinge obiectivele. Oamenii de afaceri ar putea considera această lună dificilă și pot suferi unele pierderi. Peștii s-ar putea confrunta cu probleme de răceală și tuse, iar unele dureri de picioare și articulații sunt, de asemenea, indicate. Nativii acestui semn  trebuie să evite certurile și să încerce să aibă relații armonioase cu cei din jur. Fii flexibil.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.