HOROSCOP

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021: Care sunt provocările și veștile săptămânii


HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021: Care sunt provocările și veștile săptămânii

E.Ş. | 2021-01-10 23:15

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021: Începutul anului e o adevărată provocare pentru sentimentele tale, pui în prim plan romantismul, cunoașterea de sine și relația cu cei din jur. Puterea24.ro îți prezintă horoscopul complet al săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 BERBEC:

Bate un vânt de pasiune. Dacă trăiești o frumoasă poveste de dragoste, în această săptămână, sentimentele tale vor atinge cota maximă. Dacă ești singur, nu vei mai fi. Ieși din cercul tău de prieteni obișnuit și întâlnește oameni noi. Relațiile romantice vor fi în centrul preocupărilor tale.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 TAUR:

În această săptămână vei fi într-o stare melancolică, chiar mai sentimental decât ești de obicei. Începutul anului e o ocazie bună să faci puțină introspecție ca să ajute să mergi mai departe. Nu lăsa remușcările și greșelile din trecut să te copleșească, fii mai iertător cu tine dacă vrei proiecte solide în viitor. Dintre toate semnele zodiacale, tu ești cele care trezește dorințele. Fii spontan!

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 GEMENI:

Stelele te vor susține în această săptămână, mai ales în relația de dragoste, poți face o declarație inedită, nu îți fie teamă că vei cădea în ridicol. De asemenea, poți experimenta un sentiment neplăcut de frustrare. De fapt, te vei confrunta cu probleme ale căror soluții le vei găsi cu ușurință. Nu îți pierde încrederea și încearcă să îți prezinți punctele de vedere în cel mai bun mod cu putință.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021  RAC:

Felul tău de a te acomoda cu orice situație va atinge cote maxime. Ai un comportament prietenos care face pe orice să se simtă comfortabil. Dacă, într-un anumit moment, inima ta înclină și ezită între două relații, va fi foarte dificil pentru tine să iubești cu pasiune și entuziasm. Când eși cu o persoană, te gândești la cealaltă și invers. Aceste situații și stări sunt destul de frustrante.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 LEU:

În această săptămână, ar trebui să te eliberezi, mai ales de partener. Profită de șansă pentru a exprima tot ce ai ținut ascuns. Dar nu uita să fii sincer cu tine însuți. Dacă vorbești prea repede și fără să gândești, poți spune lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Este o artă de comunicare fără să-i rănești pe ceilalți. Pe de altă parte, exerciți o putere de convingere extraordinară asupra celor din jur, ar trebui să profiți de acest dar în afaceri, îți va asigura succesul viitor în proiecte promițătoare.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021  FECIOARĂ:

Ești exagerat de realit și rezonabil, mai ales când vine vorba despre problemele în dragoste. Poate ți-ar fi bine dacă ai pune mai mult suflet și pasiune în viața intimă, dacă tratezi relația așa cum faci cu munca, să nu fii surprins că devine frustrant. Deci, săptămâna asta, protejează-te mai puțin și fii inventiv și inovator, nu vei regreta.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 BALANȚĂ:

În această săptămână, ar fi perfect dacă ai aprecia valoarea relației romantice și locul pe care îl ocupă în viața ta. Chiar dacă arăți bine singur și te întrebi dacă celălalt are un rol important pentru tine, în realitatea, știi cât de mult ai nevoie de cineva. Nu te cufunda în rutina zilnică și alege aventura, membriei zodiei rale nu cunosc limitele sau granițele.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021  SCORPION:

Te vei simți surprins de atenția care ți se acordă. De asemenea, energia din aceste zile e puternică și chiar romantică. Dacă ieși să iei prânzul, până și ospătarul flirtează cu tine, iar la muncă, un colaborator poate arăta un interes neașteptat și nedorit pentru tine. Te vei simți copleșit de pasiune și dorință. Nu ezita să-ți inviți partenerul să participe la această renaștere a simțurilor și emoțiilor tale.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 SĂGETĂTOR:

În aceste zile ai tot visat și nu poți rezista dorinței de a călători prin amintirile tale: Vacanțe la mare, prieteni, familie...Și, ca rezultat, această reîntoarcere în trecut ți-a trezit și sentimentele. Dar, oprește-te din a te tortura cu aceste povești vechi care nu duc la nimic. În loc de asta, ar trebui să te gândești la suprizele frumoase pe care viitorul ți le pregătește.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 CAPRICORN:

Te-ai putea întreba de ce toată lumea e așa de serioasă și sensibilă în această săptămână. Dar tu însuți ai putea fi lipsit de simțul umorului. Sentimentele cuiva nu se intersectează cu ale tale, aceste puncte de vedere diverse pot genera situații apropiate de dramă, așa că fii pregătit pentru a-ți apăra poziția. Nu ai prea avut noroc în ultima vreme în iubire, începi să te întrebi despre capacitatea ta de seducție și ce ai putea îmbunătăți. Iubirea va veni atunci când nu te vei mai gândi numai la asta.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 VĂRSĂTOR:

În această săptămână vei visa mereu la altceva, mai ales la iubire. Dacă ești singur, întreabă-te de ce și ce ai putea face să schimbi asta. Dacă ești într-un cuplu, fă o programare la un restaurant mic unde v-ați cunoscut. În ultima vreme, ai tot acumulat conflicte pe ici, pe colo. Nu ezita să te aperi și să fii ferm. Pune pe masă ce te deranjează și nu vei regreta nimic mai târziu.

HOROSCOPUL săptămânii 11 – 17 ianuarie 2021 PEȘTI:

Intrarea în sezonul iubirii nu te afectează, așa că ar trebui să te întrebi ce se întâmplă cu tine și dacă te îndoiești de sentimentele tale. Poate îți este teamă să îți declari iubirea sau să faci compromisuri. Sau poate preferi să joci cartea precauției. Nu fi timid, caută în inima ta tot ce îți trebuie și nu te opri.

Sursă horoscop:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.