HOROSCOP

HOROSCOPUL săptămânii 17-23 aprilie 2023: Mergi într-o nouă direcție


HOROSCOPUL săptămânii 17-23 aprilie 2023: Mergi într-o nouă direcție

E.Ş. | 2023-04-18 00:00

HOROSCOPUL săptămânii 17-23 aprilie 2023: Soarele se află în zodia Berbecului și face semisextil cu Neptun din Pești. Planeta iubirii Venus se află în Gemeni și face semicareu cu Marele Benefic, Jupiter din Berbec.

Berbec

Mergi într-o nouă direcție

Te simți în contact cu universul. Aceasta ar putea fi o mângâiere blândă și un ghiont din partea puterilor superioare pentru a te face să te îndrepti spre potențialul tău. Sau aceasta ar putea fi o împingere în lumina reflectoarelor. Cineva s-ar putea să te întrebe despre obiectivele tale.

Trebuie să mai lucrezi la o sarcină despre care credeai că a fost rezolvată. Este nevoie ca rectificările să fie făcute rapid dar te vei descurca. 

Taur

Ești în armonie cu energia în schimbare

Acorzi atenție lucrurilor simple, cum ar fi turnarea ceaiului sau citirea unei cărți într-un colț liniștit. S-ar putea să închizi dispozitivele din cauza zgomotului. Ai putea petrece momente fericite jucându-te cu pisica sau câinele tău.

Vrei să te resfeți cumpărându-ți un obiect frumos, ceva care să strălucească. Sau ai putea comanda un desert delicios. 

Gemeni

Poți face câteva alegeri bune 

Este grozav să rămâi în contact cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale. Dar acum este un moment bun pentru a opta pentru interacțiuni față în față. Un prieten va fi încântat când îi ceri să ieșiți la cafea împreună sau îl inviți la tine acasă.

Fii atent când manipulezi obiecte de valoare fragile. Același lucru este valabil și pentru comunicare. Te exprimi clar dar unelel lucruri tot s-ar putea să nu fie înțelese bine. Așa că este mai bine să cauți claritate, decât să încerci să fii concis. 

Rac

Plantezi semințe noi

Cee ce ai postat pe rețelele sociale este văzut de mai multe persoane. Ceva pe care l-ai scris ar putea deveni viral. Sau fotografiile tale primesc mai multe aprecieri și notificări de la prieteni și familie. Asta ar putea însemna complimente de la cunoscuți dar și de la străini.

S-ar putea să faci drumeții într-o pădure și să auzi vântul șoptind printre copaci. Ai putea găsi un fluture așezat pe o floare lângă tine, amintindu-ți de frumusețea naturii și a lumii. 

Leu

Îți deschizi mintea către noi posibilități

Călătoriile pot fi distractive dacă ești dispus să lași lucrurile să se desfășoare așa cum vor. Dacă încerci să respectați un itinerariu și să faci doar ce dorești, vei fi dezamăgit. 

Unii dintre prietenii tăi ar putea dori să se întâlnească, dar ar putea fi gata să te conducă pe calea ispitei. Te-ar putea invita la o petrecere cu fondue de ciocolată, chiar când te decizi să renunți la zahăr. Sau vor să mergeți la un mall pentru cumpărături, în timp ce tu te-ai hotărât să faci economii.

Fecioară

Mici schimbări duc la rezultate mari

O resursă la care credeai că ai acces s-ar putea evapora. O persoană care a promis că te va ajuta nu este disponibilă atunci când ai nevoie de ea. Dar totul va fi bine dacă îți poți ajusta planurile. Trebuie să-ți schimbi programul pentru niște musafiri. 

S-ar putea să ți se ofere un nou proiect sau chiar o nouă poziție. Acest lucru aduce câteva posibilități grozave, dar ar putea fi în afara zonei tale de confort. Vei fi competent pentru noua muncă dar va trebui să îți dedici timp și energie. 

Balanță

Îi poți uimi pe cei din jurul tău

Cauți puțin romantism. Asta ar putea însemna mesaje incitante sau lumânări în dormitor. Te inspiri dintr-un roman de dragoste pentru a-ți răsfăța partenerul. 

Faci pregătiri pentru o excursie sau poate esti deja pe drum. Mergi într-un loc nou, vizitează obiective turistice și răsfață-te cu o masă tradițională. 

Scorpion

Revii la obiceiurile bune

S-ar putea să realizezi că unele dintre rutinele pe care le aveai în urmă cu câteva luni, acum s-au dizolvat. Acesta este un moment pentru a reveni la obiceiuri bune, cum ar fi meditația, ținerea unui jurnal sau yoga.

Îi acorzi mai multă atenție partenerului tău. Poate copiii sunt plecați la bunici ori la școală și este timpul să vă bucurați unul de celălalt. Puteți petrece o perioadă de neuitat.

Săgetător

O conexiune benefică

S-ar putea să ieși din zona ta de confort pentru a face ceva special. Poate un gest romantic în public care implică flori și declarații. Sau poate ieși la dans.

Oo conexiune s-ar putea dovedi benefică pentru afacerea ta sau căutarea unui loc de muncă. Este posibil să fie vorba despre cineva pe care l-ai contactat cu ceva timp în urmă, dar acum momentul este potrivit și această persoană utilă a apărut.

Capricorn

Faci alegeri bune

S-ar putea să ai un interes reînnoit pentru istoria familiei tale. O rudă mai în vârstă ar putea călători să te vadă. Sau cineva ți-a trimis o moștenire de familie de care trebuie să ai grijă. De asemenea, este posibil să primești unele informații care îți oferă un indiciu genealogic.

Zilele aglomerate de la muncă te țin ocupat toată săptămâna iar în weekend ai treburi de rezolvat. Este timpul să găsești ceva ce îți place să faci și să-l introduci în viața ta de zi cu zi. Acesta este un moment bun pentru a reveni la un hobby.

Vărsător

Primești o veste bună

Poate trebuie să rescrii ceva pentru că destinatarul nu înțelege. Ai probleme cu comunicarea așa că, înainte de a trimite ceva, verifică de mai multe ori. 

Cineva te-ar putea invita la o întâlnire. Sau ți-ar putea oferi un cadou surpriză, nimic mare, doar un mărunțiș pentru a te anunța că este interesat de tine. Ori cineva flirtează cu tine. 

Pești

Ai putea face un salt spiritual

S-ar putea să mergi pe linia aceea dintre a fi prudent cu banii tăi și a te distra. S-ar putea să te bucuri de un mic răsfăț, cum ar fi un restaurant elegant. Sau s-ar putea să-ți cumperi o bijuterie. 

Vrei să organizezi o mică petrecere prin care sărbătorești un eveniment din viața prietenilor tăi. Și așa te trezești cu casa plină de musafiri. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.