LIFE STUFF

Serviciile FACEBOOK au picat din nou!


Serviciile FACEBOOK au picat din nou!

PUTEREA24 | 2021-10-09 09:43

Serviciile Facebook au picat din nou, pentru a doua oară în ultimele cinci zile. Acestea nu au putut fi accesate vineri seară timp de aproximativ două ore în unele regiuni.

După ora 22.00, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp şi Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara, când au fost indisponibile mai multe ore, scrie News.ro.

Nu se ştiu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explicaţie “o setare modificată este de vină”, care nu explică prea clar ce s-a întâmplat, de această dată. În decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicaţii de comunicare, WhatsApp şi Messenger. Dacă Facebook şi Instagram nu sunt pierderi esenţiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării cu cei dragi devine o problemă cu repetiţie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.