LIFE STUFF

Teatrul de Comedie deschide stagiunea cu două PREMIERE cu Tudor Chirilă şi Mihai Bendeac


Teatrul de Comedie deschide stagiunea cu două PREMIERE cu Tudor Chirilă şi Mihai Bendeac

PUTEREA24 | 2021-08-04 18:26

Teatrul de Comedie anunţă că își deschide stagiunea pe 6 august, cu reprezentaţii în aer liber la Teatrul de vară Herăstrău, cu două premiere cu Tudor Chirilă şi Mihai Bendeac şi reluarea unor producţii de succes.

„În două zile deschidem stagiunea 61 va fi şi îţi garantăm #comedie de zile mari”, este mesajul instituţiei pe Facebook. 

Teatrul de Comedie atrage publicul cu „spectacolele de la sediu, reprezentaţii în aer liber, la Teatrul de vară Herăstrău, repetiţii la două noi producţii care îi au în prim plan pe actorii Tudor Chirilă şi Mihai Bendeac”.

De asemenea, va fi reluat proiectul „Comedia ţine la TINEri”.

O premieră oficială, "Nepotul meu, Veniamin" de Ludmila Uliţkaia, în regia lui Vlad Massaci, este programată în luna septembrie, dar şi proiecte conexe realizate împreună cu partenerii de tradiţie, precum Muzeul Naţional al Literaturii Române.

Primele spectacole "Doi pe o bancă" după Aleksandr Ghelman, regia Mihai Bendeac şi "Bani din cer" de Ray Cooney, regia Horaţiu Mălăele, sunt programate în zilele de 6, 8, 11 şi 12 august, la Sala „Radu Beligan”.

În cadrul programului „Comedia Estivală”, prima reprezentaţie de la Teatrul de vară Herăstrău este „La Pulce”, după „Puricele în ureche” de Georges Feydeau, regia Horaţiu Mălăele, sâmbătă, de la ora 20.00. Pe scenă vor fi Ştefan Bănică, Emilia Popescu/ Delia Seceleanu, Gabriela Popescu/ Teodora Stanciu, Valentin Teodosiu, Lucian Ionescu, Gelu Niţu, Şerban Georgevici, Bogdan Mălăele, Dan Rădulescu, Domniţa Iscru, Marius Drogeanu, Bogdan Cotleţ, Ruxandra Grecu, Mihaela Măcelaru, Ana Maria Turcu, Domniţa Iscru, Bogdan Ghiţulescu.

Producţia "Forma lucrurilor" de Neil LaBute, în regia lui Silviu Debu, cu actorii Anca Dumitra, Lucian Ionescu, Anghel Damian, Andreea Alexandrescu, va fi reluat pe 14 august, la Sala Studio.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.