LOTO

Cine e studentul din Iași care a dat lovitura la LOTO. A câștigat 30.000 de euro la Joker


Cine e studentul din Iași care a dat lovitura la LOTO. A câștigat 30.000 de euro la Joker

E.Ş. | 2023-06-15 20:00

Corneliu Mircea Toma este unul dintre norocoşii care a dat lovitura la Loto. Tânărul student la Iaşi spune că premiul de 30.000 de euro la Joker a venit ca o mană cerească.

Potrivit , Corneliu Mircea Toma este un jucător pasionat, care a sperat ani la rând că "ce-i al lui e pus deoparte". Iar acum, viitorul inginer a "tras lozul câştigător" şi a dat lovitura la Joker.

Atunci când a plecat la agenție să joace, Corneliu Mircea Toma din Huși, județul Vaslui, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panoul cu bilete. A ales unul la Loto 6 din 49, unul la Loto 5 din 40 și unul la Joker. Nu a stat mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză.

"Am ales și am... cules peste 30.000 de lei, la Joker. O sumă care, pentru mine, mană cerească s-a dovedit a fi! Nici nu m-am așteptat! Sunt student la Iași, iar ca orice tânăr, Îmi doresc niște schimbări în viață. Pe de altă parte, se apropie vacanța de vară și îmi făcusem niște planuri, dar... până la aflarea veștii câștigului, au rămas la stadiul de planuri! Iar în afară de distracție, vreau să-mi ajut părinții, pentru că și ei mă ajută foarte mult!", povesteşte tânărul.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.