MONDEN

A NĂSCUT Gina Pistol! Primul mesaj al lui Smiley: "Suntem extrem de emoționați"


A NĂSCUT Gina Pistol! Primul mesaj al lui Smiley: "Suntem extrem de emoționați"

PUTEREA24 | 2021-03-09 19:49

Gina Pistol și Smiley au anunțat marți seară că au devenit părinți pentru prima dată, printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare: Fetiță nostra este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

"Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.", a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Și Smiley a anunțat că a devenit tătic, tot printr-un mesaj publicat online. Acesta și-a asigurat fanii că atât Gina cât și fetiță se simt bine, și a mulțumit celor care le-au fost alături în ultima vreme.

Cuplul a înregistrat un mesaj video, înainte ca Gina să meargă către spital, în care mulțumeau pentru susținere.

"Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!".



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.