MONDEN

Actorul care l-a jucat pe TARZAN în anii ‘90, mort într-un accident de avion


Actorul care l-a jucat pe TARZAN în anii ‘90, mort într-un accident de avion

P24 | 2021-05-31 09:08

Vedeta serialului "Tarzan: The Epic Adventures", actorul Joe Lara, se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni, cu şapte persoane la bord, care s-a prăbuşit duminică în statul Tennessee, informează luni AFP, preluată de Agerpres. Salvatorii nu mai au speranţe de a găsi supravieţuitori.

"Nu mai căutăm supravieţuitori în acest moment", a declarat şeful echipei de intervenţie, Joshua Sanders, în cadrul unei conferinţe de presă. Duminică după-amiază au fost descoperite "mai multe componente ale avionului, precum şi rămăşiţe umane".

Avionul decolase sâmbătă de pe aeroportul din Smyrna, Tennessee, spre Palm Beach, Florida, însă s-a prăbuşit la scurt timp în lacul Percy Priest, la circa douăzeci de kilometri sud de Nashville.

Joe Lara (58 de ani) a devenit celebru odată cu rolul lui Tarzan în serialul "Tarzan: The Epic Adventures", din 1996 până în 1997.

Soţia sa, Gwen Shamblin Lara, aflată şi ea la bord, conducea un grup aparţinând Weigh Down Ministries, o mişcare ce promovează pierderea în greutate cu ajutorul credinţei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.