MONDEN

Actrița Nouria Nouri a obținut PREMIII importante cu elevii școlii sale de actorie


Actrița Nouria Nouri a obținut PREMIII importante cu elevii școlii sale de actorie

PUTEREA24 | 2023-04-24 22:23

Actrița Nouria Nouri predă cursuri de actorie din anul 2016, timp în care a lucrat cu peste 500 de copii. Roadele muncii sale nu au întârziat să apară.

La Concursul de teatru și dans Artistique CUP care a avut loc la Sala Luceafărul din București, pe 22 aprilie, Kids Art Theatre by Nouria Nouri a obținut premii importante la secțiunea Teatru/ Monolog.

Astfel, la categoria 7-9 ani, Adelina Nădrag, eleva Nouriei, a câștigat premiul I, cu monologul lui Dorothy din Vrăjitorul din Oz. La categoria 10-12 ani, câștigătoarea premiului II a fost Miriam Andrieș, cu un monolog din dramaturgia contemporană, iar la categoria 13-15  ani, premiul I l-a obținut Sarah Muntean, cu monologul Ziței din “O noapte frutunoasă” a lui I.L. Caragiale.

Nouria este fericită pentru performanțele celor trei eleve ale  sale participante la concurs și a declarat: 

“Le-am spus de la început că nu participăm pentru premii, ci pentru experiență, dar au fost atât de bune, încât au primit cele mai mari premii. Felicitări, copii talentați! Vă iubesc și sunt mândră de voi! Felicitări părinților care au făcut tot posibilul ca fetele să aibă tot confortul și susținerea emoțională de care aveau nevoie! Și nu în ultimul rând, felicitări organizatorilor pentru profesionalism, organizare fără cusur și obiectivitate în jurizare! Sunt fericită!”

Actrița Nouria Nouri, absolventă a cinci ani de liceu pedagogic și a Facultății de Teatru, secția actorie, la UNATC I.L.Caragiale București, cu media 10, lucrează cu copiii și pentru copii de 20 de ani. A colaborat cu Disney Live! Feld Entertainment din America, în producțiile internaționale “Mickey’s Magic Show”, “Mickey’s Music Festival”.

A jucat în producția internațională “Smurfs Live on Stage”, a jucat și a regizat spectacolul “Vitrega și Voiosul”. Timp de 10 ani, Nouria a fosr realizator radio al unei emisiuni interactive de cultură generală pentru copii, care s-a bucurat de un mare succes. În prezent actrița lucrează cu copiii la școala sa de teatru, Kids Art Theatre, unde predă cursuri de actorie și organizează tabere de creație dedicate copiilor de 8-14 ani.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.