MONDEN

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la SPITAL


Alexandru Arșinel a ajuns din nou la SPITAL

PUTEREA24 | 2021-09-03 19:30

Alexandru Arșinel a ajuns din nou de urgență la spital acuzând o stare de slăbiciune destul de mare. Marele actor a trecut prin infecția cu SARS CoV-2.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel pentru.

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul „Matei Balș” din București, unde fusese internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Reamintim că atât Alexandru Arșinel cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

După trei săptămâni de tratament la institutul "Matei Blaş" din Bucureşti, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a anunțat că se simte bine şi a fost externat.

Îndrăgitul actor a fost operat la inimă, în 2017, ca urmare a unui infarct, fiindu-i introdus un stent. În 2013, a suferit un transplant de rinichi, iar în timp, mai multe intervenţii la coloană.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.