MONDEN

Anca Pandrea, INTERNATĂ de urgență la Brașov. Ce a pățit văduva lui Iurie Darie


Anca Pandrea, INTERNATĂ de urgență la Brașov. Ce a pățit văduva lui Iurie Darie

PUTEREA24 | 2021-09-09 22:29

Anca Pandrea a fost internată de urgență la un spital din Brașov! După ce s-a bucurat de o plimbare cu două dintre prietenele sale, cu care a vizitat o mânăstire din apropiere, unde s-au rugat și și-au reîncărcat bateriile, văduva lui Iurie Darie s-a simțit rău, încât a leșinat pe stradă.

Speriate, cele două femei au sunat imediat la 112, iar actrița a fost transportată de urgență la un spital din Brașov.

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru

Mai mult decât atât, actrița a declarat că nu este vorba de Covid-19, căci testul a ieșit negativ, astfel porblemele de sănătate cu care se confruntă sunt cu totul și cu totul altele.

Văduva lui Iurie Darie, în vârstă de 75 de ani, suferă de: insuficiență cardiacă, probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită, din tinerețe.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.