MONDEN

Anda Adam A DIVORȚAT și are un nou iubit


Anda Adam A DIVORȚAT și are un nou iubit

PUTEREA24 | 2021-06-30 22:17

După o căsnicie de șase ani, Anda Adam și Sorin Nicolescu au ajuns la final de drum. Artista s-a afișat deja în brațele noului iubit, un afacerist din Timișoara care ar fi însurat și ar avea doi copii.

Sorin Nicolescu, soțul artistei, confirmă despărțirea.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la

Chiar și așa, acesta este de părere că Anda Adam poate să facă tot ceea ce consideră că este mai bine pentru viața ei și a mărturisit că blondina are tot dreptul din lume.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul soț al vedetei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.