MONDEN

Andi Moisescu, și bolnav de COVID, și dat afară de la ROMÂNII AU TALENT!


Andi Moisescu, și bolnav de COVID, și dat afară de la ROMÂNII AU TALENT!

PUTEREA24 | 2020-11-11 23:45

Schimbări majore în sezonul 11 al show-ului "Românii au talent". După plecarea lui Mihai Petre, care a fost înlocuit de Alexandra Dinu, și Andi Moisescu a plecat, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunță romaniatv.net.

Andi Moisescu va fi înlocuit de Smiley în ultima parte a emisiunii, până acum prezentator al show-ului. Decizia a fost luată de producători, după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Emisiunea de talente de la PRO TV mai vine cu o serie de schimbări, având în vedere circumstanțele epidemiologice. În sezonul 11 s-a renunțat la public, iar în spatele juraților ar urma să apară un panou cu leduri și imagini. În acest an, show-ul s-a filmat la studiourile din Ștefănești. În prezent, filmările pentru preselecții s-au terminat.

"Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep", au spus Smiley și Pavel Bartoș pe Facebook.

Cert este că se anunță surprize mari. Una dintre ele: lipsa lui Mihai Petre de la masa juriului. Dansatorului a fost în componența proiectului în ultimii doi ani, alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. Acesta părăsise emisiunea în 2014 și a revenit în 2018, pe poziția lăsată liberă de Mihaela Rădulescu. În locul său a venit acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, pe care publicul român o recunoaște din postura de prezentator al emisiunii ProMotor, dar și pentru o serie de filme și seriale din Italia.

„Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra Dinu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.