MONDEN

Bateristul trupei rock Foo Fighters, Taylor Hawkins, a murit la doar 50 de ani


Bateristul trupei rock Foo Fighters, Taylor Hawkins, a murit la doar 50 de ani

E.Ş. | 2022-03-26 17:00

Taylor Hawkins, bateristul legendarei trupe americane Foo Fighters, a încetat din viața la doar 50 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de formație, care se afla în turneu în America de Sud. Cauza morți renumitului muzician n-a fost dezvăluită, dar colegii săi s-au declarat "devastați".

Familia Foo Fighters este devastată de moarea tragică și timpurie a preiubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său molipsitor va trăi prin noi toți pentru totdeauna. Inimile noastre sunt acum alături de soția, copiii și familia sa," a transmis formația într-un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

Foo Figthers, una dintre cele mai populare formații de rock din ultimii 20 de ani, a fost înființată de fostul baterist Nirvana, Dave Grohl. Devenit lider, chitarist și solist vocal, acesta l-a adus la tobe pe Taylor, care în scurt timp a devenit a 2-a personalitate a trupei, admirat atât ca instrumentist, cât și ca solist vocal și o persoană de o veselie debordantă.

Foo Fighters se aflau în turneu în America Latină, iar ultima apariție a fost pe 22 martie, în Argentina, când Taylor a cântat ca solist vocal, un cover Queen, "Somebody To Love".

Pe 3 aprilie, formația urma să urce pe scena premiilor Grammy de la Las Vegas, potrivit CNN.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.