MONDEN

Bernadette Szocs nu renunță niciodată la ritualul norocos


Bernadette Szocs nu renunță niciodată la ritualul norocos

PUTEREA24 | 2022-02-24 13:45

Jucătoarea de tenis de masă din România s-a relaxat la salon înaintea unuia dintre cele mai importante concursuri din acest an, „Top 16 Europa”, competiție pe care a câștigat-o în 2018! De fiecare dată când pleacă la turnee, Bernie își face manichiura în culorile steagului tricolor și spune că îi poartă noroc.

„Sunt pregătită, am avut mai mult de o lună la dispoziție să mă antrenez foarte bine, m-am uitat la meciurile adversarelor mele, am analizat totul și sunt pregătită să câștig un nou titlul” Bernadette Szocs, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României. 


Bernadette Szocs nu renunță niciodată la ritualul norocos Între două antrenamente și drumurile la sala de fitness, sportiva și-a permis și un moment de relaxare la salonul a cărei imagine este. Înaintea fiecărui concurs important la care participă, Bernie are un ritual de la care nu se abate: “Îmi fac tricolorul pe unghii pentru că simt că îmi aduce noroc”.

 


Bernadette Szocs nu renunță niciodată la ritualul norocos Visa la un salon de frumusețe al ei

Blonda este pasionată de tot ce ține de beauty, a făcut cursuri de machiaj, de manichiură, iar înainte de concursuri își aranjează singură părul. „Am învățat deja toate stilurile posibile, de fiecare dată îmi place să fac un model nou, niciodată nu am aceeași coafură. Atunci când eram mică visam să am salonul meu, pentru că de când mă știu îmi place tot ce e legat de stil și de partea de frumusețe” – Bernadette Szocs.

Două românce pe tabloul competiției de la Montreux

„Top 16 Europa”, va avea loc între 26 și 27 februarie în orașul elvețian, Montreux și este competiția la care vor participa cei mai buni jucători și cele mai bune jucătoare de tenis de masă de pe continent.


Bernadette Szocs nu renunță niciodată la ritualul norocos Țara noastră va fi reprezentată de două sportive, Bernadette Szocs și Eliza Samara. În 2018, Bernadette Szocs a câștigat competiția după ce a trecut în finală de olandeza Jie Li, deținătoarea trofeului. În 2019, Bernie s-a clasat pe locul al doilea, în 2020 a fost eliminată în optimile de finală, iar în 2021 a ocupat locul 3 al podiumului.

La masculin, Ovidiu Ionescu este prima rezervă și va intra în competiție în cazul în care unul dintre cei 16  sportivi de pe tablou se va retrage din concurs. Pe 25 februarie va avea loc tragerea la sorți a jocurilor, pe 26 februarie se vor disputa partidele din șaisprezecimile și sferturile de finală, atât la băieți, cât și la fete, iar pe 27 februarie, semifinalele și finale. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.