MONDEN

Campioană națională la bob, pe scena iUmor. Povestea impresionantă a tinerei născute în PUȘCĂRIE


Campioană națională la bob, pe scena iUmor. Povestea impresionantă a tinerei născute în PUȘCĂRIE

PUTEREA24 | 2020-09-21 22:28

Deși s-a înscris la casting în fiecare sezon, abia anul acesta campioana la bob, Georgiana Lupu, și-a făcut curaj să și urce pe scena iUmor, iar prezența ei s-a dovedit a fi o surpriză de proporții.

Campioană la bob, dar vrea să fie campioană și la glume!

Georgiana Lupu, 23 de ani, e o tânără sportivă cu o poveste de viață impresionantă: s-a născut la închisoare, a crescut fără părinți, nu își cunoaște tatăl, dar a reușit să devină campioană națională la bob și vicecampioană la atletism.

Tânără din Bacău a reușit să depășească toate situațiile grele din viața sa cu ajutorul umorului. Iar momentele dificile nu au fost puține – Georgiana s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potențialul sportiv.

„Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo.", a spus mama ei într-o intervenție la Acces Direct, pe Antena 1.

Tânăra a povestit că pe mama ei a cunoscut-o la opt ani, iar că despre tatăl ei știe doar că ar fi din Congo. „Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc", a spus Georgiana în timpul numărului său de la emisiunea iUmor.

A încercat să îl cunoască pe tatăl ei, însă s-a lovit de refuzul mamei. „Nu este în România, nu ştiu nimic eu. Nici ea nu trebuie să știe nimic. Au fost ani. Au trecut anii. L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă”, a spus mama Georgianei, tot la Acces Direct. Aceasta, la rândul ei, a crescut tot în centre de plasament.

După ce a împlinit 18 ani și a părăsit ultimul centru de plasament, Georgiana s-a concentrat pe sportul de performanță pentru a se putea întreține singură. Are în palmares peste 80 de medalii. Două dintre ele, cele mai importante, sunt de campioană națională la bob. Georgiana a făcut performanță și la atletism, fiind vicecampioană națională.

La atletism cele mai bune performanțe ale ei au fost 12,34 secunde la proba de alergare 100 de metri, precum și 5,08 metri la săritura în lungime.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.