MONDEN

Ce ALIMENT total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic


Ce ALIMENT total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic

PUTEREA24 | 2022-09-15 13:02

Dumitru Prunariu, singurul austronaut român, vine sâmbăta aceasta la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D! O sursă inepuizabilă de povești extraordinare, Dumitru Prunariu va oferi detalii inedite despre călătoria sa în spațiul cosmic.

Acesta povestește cum a reușit să strecoare o legătură de ceapă în naveta spațială, complice fiindu-i chiar doctorul care îl însoțea la rampa de lansare. 

“Unul dintre colegii mei chiar voia să mănânce ceapă proaspătă și soția lui mi-a trimis-o prin doctorul care ne însoțea până la rampa de lansare. Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa cosmică. Am luat-o pe ascuns, nu aveam voie. Lista obiectelor permise era foarte strictă. De aceea mi-a și fost dată înainte să mă sui în rachetă, pe rampa de lansare; acolo nu ne mai controla nimeni”, povestește amuzat Dumitru Prunariu.

Ce alte lucruri extraordinare va împărtăși Dumitru Prunariu despre unica și inegalabila experiență a zborului din spațiu, dar și cum va face față concurentul căruia îi va adresa întrebări din domeniul care l-a făcut celebru pe singurul astronaut român veți putea afla urmărind ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.