MONDEN

Ce decizie a luat Shakira după ce ar fi ÎNȘELAT-O Gerard Pique


Ce decizie a luat Shakira după ce ar fi ÎNȘELAT-O Gerard Pique

PUTEREA24 | 2022-06-02 08:33

Gerard Pique (35 de ani) se află în jurul unui nou scandal în Spania, de această dată unul legat de relația sa cu Shakira (45 de ani). Concret, fundașul Barcelonei a fost acuzat de infidelitate într-un articol publicat în cotidianul catalan El Periodico.

Potrivit sursei, fotbalistul trece de ceva timp "printr-o criză sentimentală", motiv pentru care ar fi înșelat-o pe cântăreață. După ce l-ar fi prins în fapt, Shakira i-a cerut lui Pique să se mute singur în apartamentul lui, lucru cu care apărătorul a fost de acord.

Episodul s-a petrecut acum câteva săptămâni, iar de atunci și până acum Pique locuiește singur.

"Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", a menționat sursa.

Gerard Pique și Shakira nu sunt căsătoriți

În cadrul unui interviu acordat recent, de dinaintea episodului de mai sus, Pique a explicat de ce nu a cerut-o încă de soție pe Shakira. Potrivit fotbalistului, artistei nu îi surâde conceptul de căsătorie, iar el s-a conformat. 

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", a explicat Pique.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.