MONDEN

Ce PROBLEME de sănătate a avut Victor Socaciu. Artistul A MURIT la doar 68 de ani


Ce PROBLEME de sănătate a avut Victor Socaciu. Artistul A MURIT la doar 68 de ani

PUTEREA24 | 2021-12-27 19:00

Victor Socaciu a murit. Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile, însă eforturile depuse de medici de a-i salva viaţa au fost în zadar. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile. Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet. Născut în 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea. Chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută, era emoționat de gravitatea cântecului și frumusețea armoniei vocale.

Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

Născut în 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea. Chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută, era emoționat de gravitatea cântecului și frumusețea armoniei vocale.

Muzician, compozitor, cântăreț și chitarist, printre altele, el a fost atras de folk încă din anul 1972, când l-a ascultat la radio pe Mircea Florian. Exista atunci moda cenaclurilor, iar la Brașov se înființase Cenaclul Dacia-Felix, înainte chiar să apară Cenaclul Flacăra.

Cântărețul Victor Socaciu a avut parte si de necazuri dupa ce a trecut printr-un transplant renal, făcut la Cluj Napoca. În 2018 a fost audiat la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan. Le-a explicat procurorilor pas cu pas cum în 2009 a ajuns să primească doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani aflată în moarte clinică.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.