MONDEN

Co-fondatorul Pink Floyd, Roger Waters: "Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai puternici IDIOȚI din lume"


Co-fondatorul Pink Floyd, Roger Waters: "Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai puternici IDIOȚI din lume"

PUTEREA24 | 2021-06-15 20:49

Co-fondatorul Pink Floyd, Roger Waters, respinge cererea companiei Facebook – care se oferă să plătească o importantă sumă de bani în schimbul dreptului de a folosi piesa ‘Another Brick In The Wall’ pentru a-și promova platforma Instagram.

La o conferință de susținere a fondatorului Wikileaks, Julian Assange, Waters a citit un mail pe care susține că l-a primit de la Mark Zuckerberg, prin care acesta îi solicita dreptul de a folosi piesa.

„Dorește să obțină dreptul de a folosi piesa mea, ‘Another Brick in the Wall, Pt. 2’, pentru a produce un clip prin care să promoveze Instagram”, spune Waters, coteaza smartradio.ro.

„Deci este un mesaj de la Mark Zuckerberg pentru mine, pe care l-am primit dimineață, prin care oferă o sumă foarte, foarte mare de bani… iar răspunsul este – ‘fuck you!’. În niciun caz”.

„Și am povestit asta doar pentru a scoate în evidență încercarea lor perfidă de a controla absolut tot”.

„Așa că cei dintre noi care avem ceva putere – și eu dețin ceva – cel puțin referitor la publicarea piselor mele, am… Așa că nu voi fi parte din acest rahat, Zuckerberg”, continuă el.

Apoi a spus despre Zuckerberg că „este unul dintre cei mai puternici idioți din lume”. „Cum a ajuns prostănacul ăsta, care a pornit de la – ‘E drăguță, îi dăm 4 stele din 5’ și ‘Ea e urâtă, îi dăm 1’ – cum a ajuns că dețină putere?”.

foto: infobarcelona.cat



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.