MONDEN

Continuă SCANDALUL la Casa Regală. Ce au discutat Harry și William


Continuă SCANDALUL la Casa Regală. Ce au discutat Harry și William

E.Ş. | 2021-03-16 22:51

Prinţul Harry a vorbit cu fratele lui mai mare, prinţul William, pentru prima dată după interviul acordat de el şi soţia lui, Meghan, jurnalistei americane Oprah Winfrey, însă discuţia lor a fost “neproductivă”, a declarat marţi o cunoştinţă a familiei.

În acel interviu, difuzat de postul de televiziune american CBS pe 7 martie, Meghan a spus că un membru al familiei regale britanice s-a întrebat cât de închisă urma să fie culoarea pielii fiului ei, Archie, după naştere, iar prinţul Harry a declarat că tată lui, prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, l-a dezamăgit şi că el însuşi s-a simţit “prins în capcană” în timp ce era membru cu rol activ al familiei regale.

În timpul unui angajament oficial la care a participat joia trecută, prinţul William a declarat în faţa reporterilor că nu discutase deocamdată cu fratele lui, Harry, dar că intenţiona să facă acest lucru în zilele următoare, relatează Agerpres.

“Nu suntem o familie rasistă”, a adăugat prinţul William.

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii “This Morning”, difuzată de postul CBS, a anunţat că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut şi că o discuţie între cei doi prinţi britanici a avut loc de atunci.

“E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat jurnalista americană.

Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.

Interviul acordat de Meghan şi Harry a împins monarhia britanică în cea mai gravă criză a sa de după moartea prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, decedată în urma unui accident de automobil în 1997.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.