MONDEN

Dan Puric a RĂBUFNIT după moartea lui Victor Socaciu: "Să vedem cum dispare o glorie"


Dan Puric a RĂBUFNIT după moartea lui Victor Socaciu: "Să vedem cum dispare o glorie"

PUTEREA24 | 2021-12-27 20:11

Artistul Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. El avea mai multe probleme de sănătate. Dan Puric susține că Socaciu a fost nedreptățit în ultima parte a vieții.

„Era un mare român și o mare conștiință. E o piedere teribilă. Țin să subliniez că anul trecut doar postul dvs. și RTV ne-au găzduit spectacolele, asta ca să vedem cum dispare o glorie. Ministerul Culturii dă bani pe altceva. Sunt marcat! A fost mai european decât mulți”, a spus Dan Puric, la Antena3.

A fost o icoană de român, frumos, cinstit, puternic, care și-a iubit până în ultima clipă neamul”, a conchis Puric.

Victor Socaciu s-a stins din viață astăzi, spre marea surprindere a celor care l-au admirat de-a lungul carierei sale. Artistul avea doar 68 de ani și se afla sub îngrijire medicală în ultima perioadă. Acesta se afla în spital, internat de o lună de zile.

Muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi ulterior diplomat, cântărețul a plecat dintre noi, urmând alte nume mari care au pierit în ultimii ani.

Ultima sa apariție publică a avut loc în urmă cu mai multe luni, la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk “Om bun” la Breaza.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.