MONDEN

Dani Oțil, SCRISOARE emoționantă pentru fiul său născut astăzi: "Dragul meu Cârcel..."


Dani Oțil, SCRISOARE emoționantă pentru fiul său născut astăzi: "Dragul meu Cârcel..."

PUTEREA24 | 2021-09-11 21:47

Dani Oțil i-a scris o scrisoare fiului său nascut in urma cu cateva ore în care îi promite ca va face tot ce-i va sta în putință pentru a-i oferi un viitor mai bun și că-i va fi alături în fiecare moment din viața lui.

Dani Oțil i-a scris copilului său nou-născut.

Iată scrisoarea:

'Dragul meu "Cârcel" sau "Mâini de bătrânel",

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă...Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață...

Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins...Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine...

Eu zic ca reușim ceva. As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent...

Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii). Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.Bine... Cu doua medalii la Olimpiada din 2040...dar tu Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas... Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca.

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man... Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.', a scris Dani Oțil, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că Gabriela și Dani Oțil au devenit, sâmbătă dimineață, părinți. Tânăra mămică a postat prima fotografie cu bebelușul, de pe patul de spital.  „M-am topit… ”, este mesajul care însoțește fotografia. 

În urmă cu câteva zile, cei doi au recunoscut să nu au ales încă numele celui mic, iar matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a făcut haz de necaz în privința aceasta și a povestit că medicul care îi va asista soția la naștere a trecut pe fișa bebelușului: "copil fără nume".

"Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheamă tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten, a scris pe fișele lui "copil fără nume"", a dezvăluit Dani Oțil zilele trecute.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.