MONDEN

De ce A MURIT tatăl Alexandrei Ungureanu de la Asia Express


De ce A MURIT tatăl Alexandrei Ungureanu de la Asia Express

PUTEREA24 | 2021-09-30 21:10

Alexandra Ungureanu ascunde o adevărată dramă, despre care puțină lume știe. Tatăl fostei concurente de la ”Asia Express” a murit în urmă cu 14 ani, răpus de o boală crâncenă, cancer la colon.

Tatăl Alexandrei Ungureanu a murit de cancer, în urmă cu 14 ani

Atunci, celebra artista dezvăluia faptul că a fost o vreme, adică în urmă cu 14 ani, când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer, în același timp. La primirea unor asemenea vești, vedeta spune că viața ei a căpătat un alt sens și asta pentru că doar unul dintre părinți a mai putut fi salvat.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni”, povstea în trecut Alexandru Ungureanu, notează

Alexandra Ungureanu, deși îngenuncheată de durere, a încercat să își continue viața de artist, însă emoțiile și starea psihică au copleșit-o, lucru care a făcut-o să clacheze chiar pe scenă, în fața fanilor.

”Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a mai declarat fosta concurentă de la ”Asia Express”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.