MONDEN

DEZVĂLUIRI din procesul dintre Johnny Depp și fosta sa soție: "Eram sătul, voiam să scap. Țipa ca nebuna"


DEZVĂLUIRI din procesul dintre Johnny Depp și fosta sa soție: "Eram sătul, voiam să scap. Țipa ca nebuna"

PUTEREA24 | 2022-04-26 12:49

Actorul Johnny Depp continuă să se apere în procesul deschis împotriva fostei sale soţii, susţinând că nu a fost niciodată violent cu ea. Asta deşi Amber Heard a adus zeci de înregistrări audio ale discuţiilor lor, din care susţine că reies actele de agresiune la care a fost supusă.

Actorul Johnny Depp a fost pus în faţa unor înregistrări făcute de Amber Heard, din care reiese că cei doi se certau foarte des. Depp a încercat să se apere, spunând că, de fapt, înregistrările au fost făcute clar cu acest scop: de a arăta că el este personajul negativ, de a distorsiona realitatea în ceea ce îl priveşte. În una dintre înregistrări, cei doi vorbesc despre o despărţire.

”Este încă o ceartă, care aparent nu e o ceartă şi pentru ea. Sunetul vocii ei, solicitarea ca lucrurile să fie doar cum vrea ea. Eram sătul. Şi cred cred că am spus destul de clar "nu mai vreau să fiu cu tine, nu mai vreau să fiu cu tine, nu vreau să fiu papagalul sau câinele care sare peste obstacole pentru tine, nu vreau să mai fac asta".

Voiam să scap. Şi mi-a spus să îmi scot inelul. Şi tot nu a vrut să mă lase să plec. Am făcut asta, dar nu m-a lăsat să plec. Este încă un exemplu că eram bătut în cuie într-un loc şi nu puteam decât să reacţionez la ţipetele ei. Ţipa ca nebuna şi îmi spunea mie să mie calmez, când eu eram destul de calm”, a spus Johhny Depp în instanță.

În aceeaşi înregistrare, Depp susţine că a fost lovit de Amber Heard. Avocaţii i-au cerut acestuia lămuriri în legătură cu episodul violent.

”M-a lovit aşa tare încât îmi ţiuia urechea. Nu trecuse mult de la ultima, aşa că m-am gândit că asta o face fericită. Te bucură dacă mă loveşti iar peste ureche? Te va face să te simţi mai bine? Te vei opri din asta? Aş fi făcut orice să o opresc, cu excepţia unei agresiuni fizice, cu care nu sunt de acord”, a explicat actorul, citeaza Antena 3.

Pe de altă parte Amber Heard a susţinut că Johnny Depp dispărea ore întregi sau chiar zile, după o ceartă. Cei doi ar fi avut o înţelegere, astfel că atunci când lucrurile deveneau prea încinse, actorul trebuia doar să spună că are nevoie de câteva minute să se liniştească. Numai că, potrivit fostei lui soţii, el nu respecta această pauză.

Johnny Depp a deschis un proces de defăimare împotriva fostei lui soții, Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat, în timpul procesului de divorț din 2016, de violență domestică. 50 de milioane de dolari e suma pe care actorul i-o cere în instanță fostei soţii, pentru defăimare, drept daune morale.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.