MONDEN

Discurs anti-MASCĂ al lui Dave Mustaine, de la Megadeth: "Ce se întâmplă acum e TIRANIE"


Discurs anti-MASCĂ al lui Dave Mustaine, de la Megadeth: "Ce se întâmplă acum e TIRANIE"

PUTEREA24 | 2021-09-17 22:34

Dave Mustaine, liderul formaţiei Megadeth, a criticat, în timpul unui concert la Camden, obligativitatea purtării măştii şi a susţinut că Statele Unite asistă la „tiranie” atât în şcoli, cât şi în „domeniul medical”, potrivit ultimateclassicrock.com.

Veteranii trash metal-ului sunt în prezent în Metal Tour of the Year împreună cu Lamb of God, Trivium şi Hatebreed. Înainte de ultima melodie, „Holy Wars... The Punishment Due”, Mustaine s-a adresat mulţimii.

„Vreau să vă spun cât este de minunat”, a mărturisit muzicianul în vârstă de 60 de ani. „Priviţi în jurul vostru! Priviţi în dreapta, în stânga voastră şi observaţi cât de minunat este. Suntem cu toţii împreună aici. Nu suntem în nişte afurisiţi de saci. Nu ne temem şi nu ţipăm la oameni: „Unde ţi-e masca?”, scrie news.ro.

Printre scandări „SUA! SUA!” din public, Mustaine a adăugat: „Ascultaţi, începe cu această senzaţie că ne simţim bine acum. Suntem împreună şi suntem încrezători că mai mulţi suntem mai puternici. Ne credem invincibili. Că oamenii nu ne pot opri. Ce se întâmplă acum este tiranie. Verificaţi când ajungeţi acasă. Iar tirania nu este doar în guvern, este în şcoli, în domeniul medical. Avem puterea, mai ales noi, fanii heavy metal să schimbăm lucrurile”. „Dacă vă uitaţi la ce se întâmplă acum în Orientul Mijlociu... am spus-o demult, prin acest cântec, „Holz Wars”.

Megadeth a cântat pe BB&T Pavilion din Camden cu mai puţin de trei săptămâni înainte de debutul campaniei prin care se cere dovada vaccinării anti-Covid pentru toţi angajaţii americani.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.